Filmele și serialele cu Ariel Gade

  • Ariel Gade

    Ariel Gade

    27 de ani
    Data nașterii: 01.05.1997
    Locul nașterii: San Jose, California, USA
  • Regia: Jack Perez
    2 0
    6.3
  • Call of the Wild (2009)

    Chemarea străbunilor

    Aflata la bunicul ei in Montana, Ryann gaseste un pui de lup si vrea să il ia cu ea înapoi în Boston ca și animal de companie. Bunicul insa știe că locul animalului este în sălbăticie, unde va trebui până la urmă să se întoarcă.

    Regia: Richard Gabai
    4 0
    5.3
  • Locuitorii unui mic oras isi duc linistiti vietile pana in ziua cand asupra lor se arunca cel mai fioros dusman pe care l-a cunoscut vreodata umanitatea: periculoasa rasa extraterestra cu acid in loc de sange.

    Regia: Colin Strause, Greg Strause
    122 7
    4.6
  • Dark Water (2005)

    Apă întunecată

    După ce a câștigat bătălia pentru custodia fiicei sale, Dahlia încearcă să înceapă o nouă viață. Apartamentul în care se mută pare perfect. Curând, însă, lucruri bizare încep să se întâmple. Uriașe pete de apă apar pe tavan și picură fără oprire.

    Regia: Walter Salles
    7 1
    5.6
  • Invasion (2005)

    Invazia

    De secole intregi, oamenii au cercetat cerurile pentru a descoperi forme de viata inteligenta. Dar daca acestea ar exista si ar fi deja aici? Daca anumite dezastre naturale pe care omenirea le-a trait deja sunt doar forme de a masca prezenta...

    Scenariul: Shaun Cassidy
    2 0
    7.5
  • Envy (2004)

    Invidia

    Nick Vanderpark şi Tim Dingman sunt vecini şi foarte buni prieteni. Mai mult, ei lucrează împreună la o fabrică. Cei doi îşi doresc ceva mai mult de la viaţă, iar Nick şi-a făcut un obicei din a pune la cale planuri stupide de îmbogăţire rapidă

    Regia: Barry Levinson
    6 0
    4.8