Filmele și serialele cu Arija Bareikis

  • Arija Bareikis

    Arija Bareikis

    57 de ani
    Data nașterii: 21.07.1966
    Locul nașterii: Bloomington, Indiana, USA
  • The Purge (2013)

    Noaptea judecății

    Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită.

    Regia: James DeMonaco
    21 2
    5.7
  • Frame of Mind (2009)

    Teoria unei crime

    Regia: Carl T. Evans
    0 0
    4.6
  • Southland (2009)

    L.A. în alertă

    Vieţile ofiţerilor de poliţie care trăiesc şi lucrează în Los Angeles, dar şi cele ale criminalilor, victimelor şi familiilor lor sunt puse sub lumina reflectoarelor în "Southland - L.A. în alertă". De pe plajele din Malibu până pe cele mai...

    Scenariul: Ann Biderman
    23 1
    8.5
  • Tenderness (2009)

    Pe urmele unui asasin

    Eric a ucis două fete, iar apoi şi-a ucis părinţii care aflaseră despre crimă. După eliberare, merge să locuiască cu mătuşa sa. Detectivul Cristofuoro îi spune dinainte de a fi eliberat că va fi cu ochii pe el, prevăzând că va ucide din nou

    Regia: John Polson
    6 2
    5.4
  • Before the Devil Knows You're Dead (2007)

    Înainte ca diavolul să afle că ai murit

    Andy si Hank sunt într-o pasa proasta si au nevoie de bani. Cei doi frati gasesc o solutie nu prea inspirata, aceea de a jefui magazinul de bijuterii al parintilor lor. Desi planul parea foarte bine elaborat, lucrurile iau o întorsatura neasteptata.

    Regia: Sidney Lumet
    18 0
    7.3
  • No Reservations (2007)

    Fără rețineri

    Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

    Regia: Scott Hicks
    24 3
    6.3
  • The Naked Man (1999)

    Omul cu două fețe

    Ajuns in acel moment al vietii in care importante devin casa, familia si copiii, Edward Bliss isi pregateste retragerea din lumea wrestlingului, numai ca doi criminali decid sa-i omoare familia si atunci prioritatile lui se schimba.

    Regia: J. Todd Anderson
    0 0
    5.1
  • Snow Falling on Cedars (1999)

    Parfum de Cedru

    "Parfum de Cedru" se bazează pe un episod din istoria Americii - criza dintre americanii și japonezii din America, după atacul de la Pearl Harbor.

    Regia: Scott Hicks
    14 0
    6.7
  • Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

    Deuce Bigalow: Gigolo masculin

    Deuce e curățător de acvarii și are nevoie urgentă de bani pentru a repara stricăciunile făcute în apartamentul unui client din Malibu, așa că hotărăște să practice cea mai veche meserie din lume.

    Regia: Mike Mitchell
    15 1
    5.7
  • The Myth of Fingerprints (1997)

    În familie

    “In familie” este debutul in regie al lui Bart Freundlich si vorbeste despre povestea unei familii destul de defecte care, dupa trei ani de rupturi, se reintalneste in varianta completa ca sa sarbatoreasca Ziua Recunostintei.

    Regia: Bart Freundlich
    0 0
    6.0