Filmele și serialele cu Arliss Howard

  • Arliss Howard

    Arliss Howard

    69 de ani
    Data nașterii: 18.10.1954
    Locul nașterii: Independence, Missouri, USA
  • The Killer (2023)

    Ucigașul

    După un semieșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat, într-o urmărire internațională de răzbunare despre care pretinde că nu este personală.

    Regia: David Fincher
    65 6
    6.7
  • With/In: Volume 2 (2021)

    Înăuntru: Volumul 2

    Regia: Griffin Dunne, Bill Camp, Jonathan Cake
    0 0
    5.9
  • Mank (2020)

    Hollywoodul anilor '30 este reevaluat prin ochii causticului critic social și scenarist alcoolic Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman), care se străduie să finalizeze scenariul filmului Cetățeanul Kane pentru Orson Welles (Tom Burke).

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    16 3
    6.8
  • Manhunt (2017)

    Manifesto

    Având puține indicii, dar și o populație tot mai panicată, FBI-ul apelează la un nou gen de psiholog criminalist care să ajute la prinderea infamului Unabomber.

    Scenariul: Jim Clemente, Andrew Sodroski, Tony Gittelson
    80 8
    8.1
  • Concussion (2015)

    Trauma

    O perspectivă asupra modului în care jucătorii de fotbal american suferă de leziuni majore la cap și au probleme debilitante toată viața, ca urmare a loviturilor repetate, și asupra eforturilor Ligii Naționale de Fotbal de a nega totul.

    Regia: Peter Landesman
    10 0
    7.1
  • Rubicon (2010)

    Scenariul: Jason Horwitch
    6 0
    7.9
  • The Time Traveler's Wife (2009)

    Soția călătorului în timp

    Filmul spune povestea unei iubiri care transcende timpul. Clare l-a iubit pe Henry pe parcursul întregii sale vieţi. Ea crede că destinul lor este să fie împreună, chiar dacă nu are niciun control asupra momentului când iar vor fi separaţi...

    Regia: Robert Schwentke
    32 4
    7.1
  • Awake (2007)

    Sub anestezie

    Un bărbat își dă seama pe masa de operație că este imun la anestezice. În timpul unei intervenții pe cord deschis, el simte fiecare incizie a bisturiului, dar este paralizat și nu poate cere ajutor nimănui.

    Regia: Joby Harold
    18 1
    6.5
  • Birth (2004)

    Naștere

    Un copil a patruns in locuinta unei familii chiar in mijlocul unei petreceri. "Sunt Sean", a spus el. Dar Sean (Cameron Bright) este de altfel si numele sotului Annei (Nicole Kidman), care a murit cu 10 ani in urma. Aceasta aparenta coincidenta...

    Regia: Jonathan Glazer
    12 2
    6.2
  • The Lost World: Jurassic Park (1997)

    Jurassic Park: Lumea pierdută

    Au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni.

    Regia: Steven Spielberg
    68 2
    6.5
  • Trei barbati imbracati in rochii fistichii isi insusesc plini de nerusinare, dar cu maxima savoare, intreg arsenalul seductiei feminine in aceasta comedie total iesita din canoane.

    Regia: Beeban Kidron
    5 1
    6.7
  • Dale McKussic este un fost traficant de droguri care locuieste intr-o casuta pe plaja impreuna cu fiul sau, temandu-se ca ar putea sa piarda custodia copilului in favoarea sotiei. Un vechi prieten al sau, Nick Frescia, acum politist, nu e insa...

    Regia: Robert Towne
    24 0
    6.0
  • Full Metal Jacket (1987)

    Platoșa de oțel

    O privire din două perspective asupra unei singure realități: atrocitățile produse de un razboi ai cărui victime sunt oameni, indiferent de ce parte a baricadei se situează ei

    Regia: Stanley Kubrick
    50 0
    8.3