Filmele cu Arly Jover

  • Arly Jover

    Arly Jover

    53 de ani
    Data nașterii: 02.02.1971
    Locul nașterii: Melilla, Spain
  • Turning Tide (2013)

    Regia: Christophe Offenstein
    0 0
    6.4
  • Haute Cuisine (2012)

    Bucătăreasa președintelui

    Hortense, chef de renume, este chemată la Paris pentru a-și pune serviciile în slujba unui "important demnitar". Ea află abia în mașină că drumul lor duce la Palatul Élysée, acolo unde urmează să fie șeful bucătăriei private a președintelui Franței.

    Regia: Christian Vincent
    4 0
    6.4
  • The Lookout (2012)

    Observatorul

    Un mai puțin obișnuit film polițist, o poveste cu multe ramificații și personaje, despre un detectiv care trebuie să prindă niște spărgători de bănci. Filmul are un fir narativ special, iar răsturnările de situație reușesc să nu fie deloc...

    Regia: Michele Placido
    4 0
    5.7
  • The Minister (2011)

    Ministrul

    Ministrul Transporturilor Bertrand Saint-Jean este trezit în plină noapte de secretarul său personal. Un autobuz a căzut într-o prăpastie și ministrul trebuie să ajungă de urgență la fața locului.

    Regia: Pierre Schoeller
    1 0
    6.7
  • Regrets (2009)

    Regia: Cédric Kahn
    1 0
    6.1
  • Little Ashes (2008)

    Fără limite

    Pattinson îl interpretează în această dramă biografică pe tânărul pictor suprarealist Salvador Dali, în perioada în care a fost îndrăgostit de poetul Federico Garcia Lorca, rolul celui din urmă fiind jucat de Javier Beltrán

    Regia: Paul Morrison
    4 1
    6.4
  • Les deux mondes (2007)

    Cele două lumi

    Două lumi este un film tipic franţuzesc, cu un umor moderat, în care eroul principal, Remy, un restaurator de picturi, se vede prins între viaţa conjugală (în care soţia sa Lucile vrea să divorţeze) şi o falie în timp (în care el face naveta între...

    Regia: Daniel Cohen
    6 0
    5.6
  • Empire of the Wolves (2005)

    Imperiul Lupilor

    Sotia unui inalt functionar isi pierde deodata memoria si incepe sa sufere de haluciantii inspaimantatoare. Trei necunoscuti de cetatenie turca sunt gasiti ucisi, cu corpurile si chipurile mutilate si lacerate cu o minutiozitate diabolica.

    Regia: Chris Nahon
    9 1
    5.8
  • Vampires: Los Muertos (2002)

    Stăpânii nopții

    Vânătorul de vampiri Derek Bliss (Jon Bon Jovi) este angajat de un misterios preot ca, împreună cu o gașcă de băieți periculoși, să găsească un grup de vampiri și pe conducătoarea acestora, puternica prințesa Una.

    Regia: Tommy Lee Wallace
    3 1
    4.5
  • Blade (1998)

    Înainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost mușcată de un vampir, devenind astfel imun la atacurile creaturilor nopții. Blade crește și devine cel mai de temut dușman al urmașilor lui Dracula, pe care îi hăituiește și în gaură de șarpe.

    Regia: Stephen Norrington
    86 3
    7.1