Filmele și serialele cu Armie Hammer

  • Armie Hammer

    Armie Hammer

    37 de ani
    Data nașterii: 28.08.1986
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Crisis (2021)

    Criza

    Poveștile despre un agent antidrog sub acoperire, un cercetător universitar și o mamă singură îndurerată au în prim-plan epidemia letală de opioide.

    Regia: Nicholas Jarecki
    74 4
    6.2
  • Rebecca (2020)

    O tânără recent căsătorită ajunge la reședința impunătoare a familiei soțului ei, pe coasta mohorâtă a Angliei, unde va trebui să lupte împotriva fantasmei primei soții.

    Regia: Ben Wheatley
    24 4
    6.0
  • Wounds (2019)

    Un telefon nefast

    Un barman din New Orleans are parte de lucruri ciudate si misterioase dupa ce gaseste un telefon lasat in urma in barul sau de catre un grup de adolescenti.

    Regia: Babak Anvari
    11 5
    4.1
  • Sorry to Bother You (2018)

    Îmi pare rău că te deranjez

    Într-o versiune alternativă a prezentului din Oakland, agentul de vânzări Cassius Green descoperă o cheie magică pentru succesul profesional care îl propulsează într-un univers macabru.

    Regia: Boots Riley
    11 2
    6.9
  • Hotel Mumbai (2018)

    Un grup de pakistanezi foarte bine înarmați ia cu asalt hotelul Taj Mahal din Mumbai, India. Timp de 68 de ore, sute de oameni sunt luați ostatici în timp ce focurile de armă își continuă asaltul, generând izbucnirea unui incendiu.

    Regia: Anthony Maras
    73 2
    7.6
  • On the Basis of Sex (2018)

    Lupta pentru egalitate

    Acest film prezintă povestea lui Ruth Bader Ginsburg, luptele ei pentru drepturi egale, precum și tot ceea ce a trebuit să depășească pentru a deveni un judecător al Curții Supreme din S.UA.

    Regia: Mimi Leder
    23 5
    7.1
  • Call Me by Your Name (2018)

    Strigă-mă pe numele tă

    Elio, un adolescent din anii '80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

    Regia: Luca Guadagnino
    Oscar-uri:
    42 18
    7.8
  • Final Portrait (2017)

    Ultimul portret

    Filmul se concentrează pe munca și personalitatea faimosului pictor și sculptor elvețian Alberto Giacometti, cu doi ani înainte de moartea sa, înfățișându-l pe artist atât cu punctele forte, cât și cu slăbiciunile sale.

    Regia: Stanley Tucci
    16 2
    6.2
  • Cars 3 (2017)

    Mașini 3

    De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.

    Regia: Brian Fee
    130 9
    6.7
  • Free Fire (2016)

    Foc liber

    Curaj și distracție imorală până la ultima suflare, Free Fire (2017) este o comedie cu o acțiune electrizantă despre o afacere cu arme, care eșuează într-un mod spectaculos și exploziv.

    Regia: Ben Wheatley
    44 14
    6.3
  • Mine (2016)

    Mina

    Regia: Fabio Guaglione, Fabio Resinaro
    87 17
    5.8
  • The Birth of a Nation (2016)

    Nașterea unei națiuni

    Birth of a Nation este o dramă bazată pe un moment important în istoria miscării de eliberare afro-americană.

    Regia: Nate Parker
    17 1
    6.5
  • Nocturnal Animals (2016)

    Animale de noapte

    Un thriller romantic tulburător, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

    Regia: Tom Ford
    69 10
    7.5
  • The Man from U.N.C.L.E. (2015)

    Agentul de la U.N.C.L.E.

    La începutul anilor 1960, agentul CIA Napoleon Solo şi agentul KGB Illya Kuryakin participă la o misiune comună împotriva unei organizații criminale misterioase, care proliferează arme nucleare

    Regia: Guy Ritchie
    62 1
    7.2
  • The Lone Ranger (2013)

    Legenda călărețului singuratic

    Prinşi în ambuscadă de răufăcători, rangerii sunt ucişi, dar un supravieţuitor este salvat de un indian comanş pe nume Tonto. Deşi la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat, acesta va dovedi curând că în Texas poate domni dreptatea.

    Regia: Gore Verbinski
    46 1
    6.4