Filmele cu Armin Mueller-Stahl

  • Armin Mueller-Stahl

    Armin Mueller-Stahl

    93 de ani
    Data nașterii: 17.12.1930
    Locul nașterii: Tilsit, East Prussia, Germany
  • Leningrad (2009)

    Actiunea filmului are loc in noiembrie 1941. Orasul este sub un asediu continuu, bombardamentele nu contenesc, dar cel mai deranjant pentru cei 2.887.000 este faptul ca orasul a fost incercuit, anulandu-se complet legatura cu restul lumii.

    Regia: Aleksandr Buravsky
    14 2
    6.0
  • The International (2009)

    The International: Puterea banului

    Luis Salinger, agent al Interpolului, este hotarat sa aduca in fata justitiei una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Ajutat de procuroarea Eleanor Whitman, Salinger ajunge sa descopere zeci de activitati ilegale ale bancii.

    Regia: Tom Tykwer
    30 1
    6.5
  • Angels & Demons (2009)

    Îngeri și demoni

    Robert Langdon trebuie să dejoace de această dată planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puțin decat aruncarea în aer a întregului Vatican în timpul conclavului care ar trebui să-l aleagă pe următorul papă.

    Regia: Ron Howard
    71 1
    6.7
  • Buddenbrooks (2008)

    Casa Buddenbrook

    Filmul este o adaptare dupa romanul „Casa Buddenbrook”, de scriitorul german Thomas Mann si descrie evenimentele din familia cu acelasi nume, plasata intr-o pozitie de vaza in orasul Lubeck, incepand cu anul 1840.

    Regia: Heinrich Breloer
    1 0
    5.9
  • Eastern Promises (2007)

    Promisiuni estice

    În centrul filmului se află misteriosul și nemilosul Nikolai, implicat într-una dintre cele mai cunoscute grupări ale crimei organizate londoneze. Existența lui liniștită este tulburată când o întâlnește pe Anna.

    Regia: David Cronenberg
    39 2
    7.6
  • I Am the Other Woman (2006)

    Cealaltă femeie

    Un tânăr inginer este prins într-un joc periculos pe viață și pe moarte după o aventură de o noapte.

    Regia: Margarethe von Trotta
    2 1
    5.2
  • Local Color (2006)

    Culoarea vieții

    Un talentat, dar problematic tânăr student la arte se împrietenește cu un alcoolic geniu al picturii care pare să fi intors spatele nu numai artei, ci și vieții. Deși, la început, relația celor doi apare ca superficială, tânărul se dovedește...

    Regia: George Gallo
    1 0
    6.8
  • The Dust Factory (2004)

    Fabrica de praf

    Ryan e un tanar caruia ii lipseste abilitatea de-a vorbi. Intr-o zi, el cade de pe un pod si se trezeste transportat intr-o stranie lume fantastica, unde se intalneste cu bunicul sau Randolph si cu o fata draguta pe nume Melanie.

    Regia: Eric Small
    1 0
    5.8
  • The Thirteenth Floor (1999)

    Al treisprezecelea etaj

    Douglas se trezește într-o dimineață din 1937 și descoperă în casa sa o cămașă plină de sânge, precum și pe șeful său, Hannon Fuller, mort. Nu-și amintește nimic. Mai rău, nu-și amintește nici că el și Fueller trăiesc de fapt la sfârșitul secolului.

    Regia: Josef Rusnak
    40 0
    7.0
  • The X Files (1998)

    Dosarele x

    Agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully au misiunea de a rezolva un caz special legat de distrugerea unei clădiri federale din Dallas, care se soldează cu moartea unui copil și a patru pompieri.

    Regia: Rob Bowman
    46 0
    7.0
  • 12 Angry Men (1997)

    12 oameni fuioși

    Filmul prezinta povestea celor 12 jurati ce trebuie sa hotarasca soarta unui tanar acuzat care si-a ucis tatal cu sange rece. Sunt prezentate motivele mai mult sau mai putin corecte care stabilesc viata unui om si modul in care defectele umane pot...

    Regia: William Friedkin
    7 0
    7.8
  • The Game (1997)

    Jocul

    Nicholas Van Orton (Michael Douglas) este un afacerist de succes. Viata sa ordonată va suferi o schimbare profundă când fratele său Conrad (Sean Penn) îi va da un cadou mai putin obisnuit - un joc ce va atrage după sine niste consecinte devastatoare.

    Regia: David Fincher
    55 0
    7.7
  • The Ogre (1996)

    Căpcăunul

    Abel, un francez afabil si putin naiv, are o mare dragoste si consideratie pentru copii si animale, dar are ghinionul sa fie acuzat de molestarea unor copii. Capturat mai tarziu de germani, Abel ajunge printr-o serie de intamplari, sa munceasca...

    Regia: Volker Schlöndorff
    1 0
    6.8
  • Shine (1996)

    Strălucire

    David Helfgott este un pianist inzestrat. Dar talentul sau promitator n-a atins niciodata culmile pe care specialistii - inclusiv tatal sau - se asteptau sa le atinga. Shine este pe alocuri, asemeni unui accident de masina filmat cu incetinitorul,...

    Regia: Scott Hicks
    Oscar-uri:
    7 0
    7.6
  • Holy Matrimony (1994)

    Un frate de nădejde

    Un băiețel de 11 ani crescut în spiritul amish trebuie să se însoare cu soția fratelui său acum decedat. Femeia nu e adepta ritualurilor sectei și nici nu vrea să se mărite, însă puștiul deține o importantă suma de bani.

    Regia: Leonard Nimoy
    3 0
    5.1