Filmele și serialele cu Armin Shimerman

  • Armin Shimerman

    Armin Shimerman

    74 de ani
    Data nașterii: 05.11.1949
    Locul nașterii: Lakewood - New Jersey - USA
  • Ratchet & Clank (2016)

    Ratchet și Clank. Cavalerii galaxiei

    Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el.

    Regia: Kevin Munroe, Jericca Cleland
    7 1
    5.5
  • Bionicle: The Legend Reborn (2009)

    Bionicle: Legenda renaște

    Împreună cu o trupă curajoasă de luptători glatorieni și săteni agorieni, Mata Nui pornește într-o aventură de proporții epice, către noi ținuturi pline de imaginație, unde extraordinarele secrete bionicle vor ieși la lumină.

    Regia: Mark Baldo
    1 1
    5.1
  • Insanitarium (2008)

    Ospiciul

    Un thriller terifiant despre un barbat care se interneaza fara motive medicale reale intr-un spital de boli mintale, numai pentru a-si ajuta sora sa scape de aici.

    Regia: Jeff Buhler
    0 0
    5.0
  • Regia: Mark Vicente, William Arntz, Betsy Chasse
    0 0
    6.4
  • Meet the Santas (2005)

    Familia lui Mos Craciun

    Pentru a se putea instala pe tronul tatalui sau, de la Polul Nord, Nick Claus trebuie sa fie insurat. "Aleasa" este intruchipata de Beth Marshall. Cu numai 4 zile inainte de Craciun, numaratoarea inversa pana la nunta anului a inceput.

    Regia: Harvey Frost
    0 1
    5.6
  • Single Santa Seeks Mrs. Claus (2004)

    Moș Crăciun caută Crăciuniță

    Beth Andrews este o vaduva care are doua scopuri in viata: sa-si creasca cat mai bine fiul si sa aiba o cariera cat mai reusita. Insa ea cunoaste un barbat care o face sa-si recapete credinta in dragoste.

    Regia: Harvey Frost
    2 1
    5.8
  • Un film care combină interviurile stil documentar, animatii computerizate, și o narațiune care postulează o conexiune spirituală între fizica cuantica si constiinta.

    Regia: Mark Vicente, William Arntz, Betsy Chasse
    1 0
    5.2
  • În acest serial derivat din „Star Trek”, comandantul Sisko și echipajul format din specii multiple al stației spațiale Deep Space Nine primesc o misiune complexă.

    Scenariul: Rick Berman, Michael Piller
    31 0
    8.1
  • Death Warrant (1990)

    Condamnarea la moarte

    Louis Burke (Jean Claude Van Damme), un politist canadian, primeste una dintre cele mai dificile misiuni din viata sa: sa investigheze crimele care au avut loc intr-una din inchisorile de maxima securitate din Statele Unite.

    Regia: Deran Sarafian
    47 0
    5.7
  • The Hitcher (1986)

    Autostopistul

    Un tanar scapat cu viata din cursa unui autostopist de-o violenta atroce realizeaza ca psihopatul de pe autostrada il incarca acum cu crime pe care nu le-a comis, viata transformandu-i-se in iad...

    Regia: Robert Harmon
    23 2
    7.2