Filmele cu Arnie Pantoja

  • Arnie Pantoja

    Arnie Pantoja

  • The Soccer Football Movie (2022)

    Toți pentru fotbal

    Patru tineri superfani ai fotbalului își unesc forțele pentru a-și ajuta idolii să-și recâștige abilitățile după ce un savant malefic le fură talentul.

    Regia: Mitch Schauer
    2 1
    3.1
  • Resident Evil: Vendetta (2017)

    Pericolul biologic: răzbunarea

    O echipă BSAA SOU condusă de căpitanul Chris Redfield, investighează un conac legat de o operațiune de contrabandă, care este intesat cu zombii infectați cu o nouă tulpină virală.

    Regia: Takanori Tsujimoto
    95 24
    6.2
  • Tom and Jerry: Spy Quest (2015)

    Tom și Jerry: Căutarea spionului

    Tom și Jerry vor face cunoștință cu spionii de clasă mondială Jonny Ouest, Hadji și Bandit. Într-o zi, Dr. Zin, dușmanul de-o viață al familiei Quest, descoperă că Dr. Benton Quest deține un dispozitiv ce poate rezolva problemele mondiale cu energia.

    Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
    4 1
    6.0
  • Hamlet 2 (2008)

    Nu prea avem cum s-o spunem sa sune frumos: Dana Marschz este un tip grozav, dar fara prea mari realizari. Punctul forte din cariera sa de actor a fost o reclama la medicamente impotriva herpesului, iar noua sa cariera, cea de profesor de drama la...

    Regia: Andrew Fleming
    2 0
    6.3
  • Sydney White (2007)

    Sydney White și cei șapte tocilari

    Sydney, abia intrată la colegiu, merge la sediul frăției din care a făcut parte mama sa. Când vede că frăția nu mai are prestanța de odinioară, își găsește cămin alături de șapte tocilari, ținta batjocurilor întregului colegiu.

    Regia: Joe Nussbaum
    7 0
    6.2
  • Vampire Bats (2005)

    Însetați de sânge

    In Mercier, Louisiana, cativa prieteni boboci ai unei universitati locale merg la o petrecere subterana in vecinatatea unui cimitir...

    Regia: Eric Bross
    4 1
    4.2