Filmele și serialele cu Arron Shiver

  • Arron Shiver

    Arron Shiver

    46 de ani
    Data nașterii: 19.07.1977
    Locul nașterii: Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Kidnap (2017)

    Răpirea

    O mamă nu se dă în lături de la nimic ca să-şi recupereze fiul răpit.

    Regia: Luis Prieto
    167 18
    5.9
  • The Last Stand (2013)

    Ultima redută

    Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif dintr-un oraş american de la graniţa cu Mexicul, hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap în jurisdicţia sa

    Regia: Kim Jee-woon
    37 0
    6.3
  • The Resident (2011)

    Inamicul din umbră

    În fiecare an, câteva milioane de femei din America se mută singure în apartamente pentru prima dată. Fără să îi cunoască pe chiriașii anteriori, fără să știe cine sunt administratorii și evident fără să-și schimbe încuietorile de la uși.

    Regia: Antti J. Jokinen
    7 0
    5.3
  • Passion Play (2010)

    Patimi

    Thriler-ul Passion Play spune povestea lui Nate (Mickey Rourke), un cântăreț de jazz modest, aflat în plin proces de renunțare la dependența de heroină, pe care ghinionul pare să-l urmărească la tot pasul.

    Regia: Mitch Glazer
    7 2
    4.5
  • The Keeper (2009)

    Garda de corp

    Dupa ce este tradat si aproape ucis de catre partenerul lui, ofiterul de politie Rolland Sallinger e obligat de catre superiorii ierarhici sa se pensioneze medical si e parasit de toata lumea. Salvarea pare sa vina de la un influent om de afaceri

    Regia: Keoni Waxman
    16 2
    5.0
  • Sex and Lies in Sin City (2008)

    Sex și minciuni

    Povestea adevărată a morţii suspecte a lui Ted Binion (Matthew Modine), un patron de cazino din Las Vegas despre care s-a crezut, iniţial, că a fost victima unei supradoze.

    Regia: Peter Medak
    0 1
    5.0
  • Comanche Moon (2008)

    Luna comanșilor

    Ecranizare a romanului omonim de Larry McMurtry, care face parte din celebra sagă "Lonesome Dove", laureată cu premiul Pulitzer.

    9 1
    7.1
  • Naked Fear (2007)

    Instinct sălbatic

    O tânără călătoreşte printr-un oraş unde vânătoarea este sportul favorit. După ce acceptă să fie condusă de un străin, se trezeşte goală în pădure, iar vânătoarea a început. 

    Regia: Thom Eberhardt
    11 0
    5.1
  • Three Wise Guys (2005)

    Trei băieți isteți

    In preajma Craciunului, Murray Crown, proprietarul unui cazino, nu este deloc in spiritul sarbatorilor. Ingrijorat de faptul ca contabilul sau poate anunta FBI-ul de operatiunile sale financiare nu tocmai legale, angajeaza trei “baieti destepti”...

    Regia: Robert Iscove
    2 0
    5.4