Filmele cu Art Metrano

  • Art Metrano

    Art Metrano

    Data nașterii: 22.09.1936
    Decedat: 08.09.2021 (84 de ani)
  • Police Academy 3: Back in Training (1986)

    Academia de poliție 3: Înapoi la antrenament

    Membrii primei promotii a Academiei de Politie trebuie sa se intoarca la scoala pentru a-i ajuta pe boboci sa treaca de niste teste extrem de dificile.

    Regia: Jerry Paris
    30 0
    5.4
  • Malibu Express (1985)

    Malibu Express: Iahtul desfrâului

    Cody Abilene (Darby Hinton) este un detectiv particular a carui agenda amoroasa este in permanenta plina, insa in plan profesional nu se bucura de un succes la fel de mare. Desi provine dintr-o familie instarita si traieste pe un yacht imresionant...

    Regia: Andy Sidaris
    6 0
    4.8
  • Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

    Academia de poliție: Prima lor atribuire

    Surprinzătorul succes de care s-a bucurat Police Academy i-a determinat pe producătorii săi să filmeze nu mai puțin de șase continuări ale acestei comedii spumoase, a cărei acțiune se desfășoară într-un oraș în care fărădelegea e la ea acasă.

    Regia: Jerry Paris, James Signorelli
    31 0
    5.8
  • Teachers (1984)

    Învățători

    Aceasta satire sociala încearcă să scoată la iveală deziluziile unui profesor de liceu. Problemele profesorului încep atunci când unul dintre elevii liceului primește diploma de absolvent deși nu stie nici sa scrie nici sa citeasca.

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.1
  • Breathless (1983)

    Fara suflare

    Sosita in America, pentru a studia, Monica il cunoaste pe Jesse, un tanar infractor cu suflet larg. Dupa ce petrec un week-end in Las Vegas, cei doi se despart. Obligat sa paraseasca Las Vegas-ul, Jesse spera sa o reintalneasca pe Monica.

    Regia: Jim McBride
    14 1
    6.0