Filmele cu Arthur Malet

  • Arthur Malet

    Arthur Malet

    96 de ani
    Data nașterii: 24.09.1927
    Locul nașterii: Lee-on-Solent, Hampshire, England, UK
  • Ghinionul il poarta pe Timmy in Thorn Valley, unde este tratat ca un sclav, dar dupa ce intalneste o domnisoara soarece, pleaca intr-o aventura cu pericole pe care nu si le-a inchipuit niciodata.

    Regia: Dick Sebast
    2 0
    3.3
  • A Little Princess (1995)

    O prințesă adevărată

    Cand Sara ramane orfana, Miss Minchin o transforma in servitoare si incearca sa o umileasca cu orice prilej. Sara isi gaseste insa refugiul in imaginatie si orice ar face Miss Minchin nu-i poate zdruncina convingerea ca toate fetitele sunt printese

    Regia: Alfonso Cuarón
    10 0
    7.6
  • Toys (1992)

    Jucării

    Kenneth Zevo, un excentric fabricant de jucarii, lasa prin testament fabrica fratelui sau. Cand fratele, militar de cariera, incepe sa construiasca arme in loc de jucarii, fiul lui Zevo decide sa ia masuri.

    Regia: Barry Levinson
    4 0
    5.1
  • Hook (1991)

    Cârlig

    Ce ar fi daca Peter Pan ar creste? Peter Pan a crescut devenind, la maturitate, un prosper avocat. El isi neglijeaza familia si nu-si intelege copiii, pana in ziua cand ei sunt rapiti de capitanul Hook (Carlig).

    Regia: Steven Spielberg
    23 0
    6.8
  • The Black Cauldron (1985)

    Cazanul negru

    Cu secole în urmă, pe tărâmul Prydain, tânărul Taran primește misiunea de a-l proteja pe Hen Wen, un porcușor cu puteri de oracol. Porcușorul este singura viețuitoare care poate localiza "căldarea neagră" - un obiect mistic cu puteri deosebite

    Regia: Richard Rich, Ted Berman
    11 0
    6.3
  • Pentru a-si salva fiul bolnav, o soricica trebuie sa caute ajutorul intr-o colonie de sobolani super-inteligenti. Fara sa aiba idee, soricica este legata de colonie cu mult mai strans decat si-ar fi imaginat.

    Regia: Don Bluth
    8 0
    7.5
  • Heaven Can Wait (1978)

    Raiul mai poate aștepta

    Filmul il prezinta pe Joe Pendleton, fundaș al echipei Los Angeles Rams care ajunge în Rai în mod accidental, din cauza unei escorte celeste zeloase. Joe se întoarce pe Pământ în corpul unui alt bărbat, un nume puternic în lumea marilor corporații.

    Regia: Buck Henry, Warren Beatty
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9
  • Halloween (1978)

    1963, Haddonfield, Illinois. Un criminal periculos evadeaza din locul de detentie si terorizeaza localitatea. Filmul este considerat drept cel care a revolutionat genul horror in cinematografie.

    Regia: John Carpenter
    30 1
    7.7
  • Young Frankenstein (1974)

    Tânărul Frankenstein

    Un omagiu, in cheie tandru-parodica, adus filmelor inspirate de celebrul roman Frankenstein al lui Mary Shelley.

    Regia: Mel Brooks
    15 0
    8.0
  • Vanishing Point (1971)

    Punctul de dispariție

    Pasiunea fostului pilot de curse Kowalski nu l-a părăsit niciodată complet și, într-o zi, vrea să o facă din nou și acceptă un pariu: trebuie să conducă un Dodge Challenger complet de la Denver la San Francisco în 15 ore. Plin de entuziasm,...

    Regia: Richard C. Sarafian
    19 0
    7.2
  • Penelope (1966)

    Filmul este o comedie despre soţia frivolă, plictisită şi cleptomană a unui bancher, care fură 60.000 de dolari din banca soţului ei.

    Regia: Arthur Hiller
    12 1
    6.2