Filmele cu Artie Lange

  • Artie Lange

    Artie Lange

    56 de ani
    Data nașterii: 11.10.1967
    Locul nașterii: Union Township, New Jersey, USA
  • Perfect Opposites (2004)

    Perfect opuși

    Contrariile se atrag. Si apoi? O comedie romantica despre un cuplu care se confrunta cu tranzitia dintre colegiu si viata de adult. Drew, un ambitios viitor absolvent al facultatii de Drept (Martin Henderson) se indragosteste de Julia (Piper...

    Regia: Matt Cooper
    0 0
    5.5
  • The 4th Floor (1999)

    Etajul al patrulea

    Jane Emelin mosteneste de la bunica ei, care a murit intr-un accident bizar, un apartament. Desi logodnicul ei Greg, un cunoscut prezentator, insista sa se mute la el, Jane nu vrea. Curand, incepe sa se confrunte cu evenimente stranii, care par sa...

    Regia: Josh Klausner
    5 0
    5.8
  • Lost & Found (1999)

    Pierdut și regăsit

    Dylan Ramsey (David Spade) este un tip cu mult umor pe cale sa-si deschida propriul restaurant. Flerul lui negustoresc va fi insa bulversat in momentul in care, schimbandu-si locuinta, se indragosteste de frumoasa lui vecina, o frantuzoaica.

    Regia: Jeff Pollack
    4 0
    5.1
  • The Bachelor (1999)

    Burlacul

    Parasit de iubita, Jimmie afla ca bunicul sau a murit si ca nu poate intra in posesia mostenirii de o suta de milioane de dolari decat daca se insoara pana la 18:05 in ziua cand implineste 30 de ani. Adica a doua zi!!!

    Regia: Gary Sinyor
    6 1
    5.1
  • Mystery Men (1999)

    Supereroii amatori

    Dupa ce a starpit raufacatorii din Champion City, Captain Amazing se plictiseste de moarte. La ce-i mai folosesc superputerile daca nu are adversar pe masura? Face in asa fel incat dusmanul lui de moarte sa fie externat din spitalul de nebuni.

    Regia: Kinka Usher
    7 0
    6.1
  • Dirty Work (1998)

    O slujbă murdară

    Mich si Sam trebuie sa faca rost urgent de 50.000 de dolari. Din initiativa lui Mitch, cei doi pun pe picioare singura afacere care se poate baza pe talentul lor. Cei doi se angajeaza sa razbune pe oricine, oricand, daca suma are multe zerouri!

    Regia: Bob Saget
    7 2
    6.4