Filmele cu Artur Smolyaninov

  • Artur Smolyaninov

    Artur Smolyaninov

    40 de ani
    Data nașterii: 27.10.1983
    Locul nașterii: Moscow, RSFSR, USSR
  • Kalashnikov (2020)

    Rănit ca tanchist în 1941 în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Kalașnikov vede că cea mai recentă mitralieră sovietică eșuează. Deoarece este și inventator, începe să caute îmbunătățiri și în 1947 ajunge la pușca de asalt AK-47.

    Regia: Konstantin Buslov
    69 5
    6.6
  • Redirected (2014)

    Redirecționat

    Cei patru prieteni John, Ben, Tim și Michael plănuiesc să jefuiască un cazinou mafiot ilegal din Londra. Planul lor este ferm. Și funcționează. Aproape. După ce reușesc să fure banii, se îmbarcă într-un avion spre Malaezia - un loc cu alcool...

    Regia: Emilis Vėlyvis
    3 1
    6.4
  • Soulless (2012)

    Max este un tanar de 29 de ani, director executiv al unei mari bănci internaționale. El e sigur că în viață a reușit: are un penthouse, o mașină luxoasă și multă distracție. Filmul vorbește despre reevaluare și depășirea crizei interioare.

    Regia: Roman Prygunov
    0 0
    6.3
  • Moy paren - Angel (2012)

    My Boyfriend is an Angel

    O poveste de dragoste fantastică, plină de umor și situații ingenios realizate, din care prejudecățile și spiritualitatea creștină nu lipsesc, într-un potpuriu care culminează cu încrederea că acolo sus cineva ne iubește și nimic nu e întâmplător.

    Regia: Vera Storozheva
    4 0
    6.6
  • Regia: Nikita Mikhalkov
    3 1
    4.2
  • The Darkest Hour (2011)

    Vremuri întunecate

    Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanță de vis într-o metropolă despre care nu cunosc prea multe amănunte, dar se trezesc blocați într-un oraș invadat de o specie extraterestră malefică.

    Regia: Chris Gorak
    14 2
    4.9
  • Six Degrees of Celebration (2010)

    Magia bradului

    Acest film prezintă povesti interconectate, ce au loc chiar înainte de Anul Nou, in diferite părți ale Rusiei. "Yolki" este despre valorile eterne, despre iubire, prietenie si compasiune.

    Regia: Timur Bekmambetov, Yaroslav Chevazhevsky, Ignas Jonynas
    1 0
    6.2
  • Burnt by the Sun 2 (2010)

    Soare înșelător 2

    Ofițerul rus Kotov, care supraviețuiește miraculos pedepsei cu moartea și epurării staliniste, luptă acum în primele linii. Fiica sa, Nadia, este asistentă medicală și își riscă la rândul ei viața pentru a salva alte persoane. În această perioadă,...

    Regia: Nikita Mikhalkov
    6 1
    4.3
  • Mermaid (2007)

    O versiune moderna a povestii cu mica sirena. Filmul a castigat premii la festivaluri straine cum ar fi Sundance si festivalul de la Berlin.

    Regia: Anna Melikyan
    0 0
    7.2
  • 1612: Chronicles of the Dark Time (2007)

    1612: cronica unor vremuri tulburi

    Cu prilejul morții țarului, regele polono-lituanian își trimite armata pentru a nimici stirpea Godunovilor și a-l înscăuna pe impostorul Dimitri, care se convertise la catolicism și pretindea că este adevăratul fiu al lui Ivan cel Groaznic.

    Regia: Vladimir Khotinenko
    2 0
    5.6
  • 9th Company (2005)

    A 9-a Companie

    Filmul este un memorial colectiv adus in cinstea acelor tineri care nu au ajuns la maturitate si care au murit in muntii Afganistanului, Ceceniei si Abhaziei.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    19 5
    7.1