Filmele cu Ary Abittan

  • Ary Abittan

    Ary Abittan

    50 de ani
    Data nașterii: 31.01.1974
    Locul nașterii: Paris, France
  • Serial (Bad) Weddings 3 (2021)

    Ce i-am făcut cu toții bunului Doamne?

    Claude și Marie Verneuil vor sărbători în curând cea de-a 40-a aniversare a nunții. Pentru ocazie, cele patru fiice ale lor - Isabelle, Odile, Ségolène și Laure - decid să organizeze o mare petrecere surpriză în casa familiei lor din Chinon. De...

    Regia: Philippe de Chauveron
    0 0
    6.1
  • Serial (Bad) Weddings 2 (2019)

    Cu ce ți-am mai greșit noi, Doamne?

    Claude și Marie Verneuil sunt în mijlocul unei noi crize de familie. Cei patru soți ai celor patru fiice ale lor hotărăsc, din diverse motive, să părăsească Franța. Iată-i, în acest sequel, imaginându-și traiul pe alte meleaguri.

    Regia: Philippe de Chauveron
    12 2
    6.1
  • Regia: Philippe de Chauveron
    5 0
    5.5
  • Last Call for Nowhere (2016)

    Aterizare forțată!

    Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist!

    Regia: Philippe de Chauveron
    4 0
    5.7
  • Les Visiteurs: La Révolution (2016)

    Vizitatorii 3

    Cavalerul Godefroy de Montmirail, insotit de acelasi incurca-lume Jacquouille, revin dupa 20 de ani intr-o poveste dupa aceeasi reteta: transportati din propriul lor timp, un Ev Mediu pe care il inteleg, cei doi se trezesc intr-o epoca straina.

    Regia: Jean-Marie Poiré
    33 0
    4.6
  • Robin des Bois are niște principii etice foarte clare: el nu fură decât de la săraci, de la femei sau de la bătrâni. Dar în timp ce pune la cale jaful fiscului din Nottingham, el își vede planurile zădărnicite.

    Regia: Anthony Marciano
    2 2
    4.2
  • Serial (Bad) Weddings (2014)

    Cu ce ți-am greșit noi, Doamne?

    Claude și Marie sunt părinți de modă veche. Au încercat să fie deschiși, dar nu le-a fost ușor atunci când trei dintre fiicele lor s-au căsătorit cu un musulman, cu un evreu și cu un chinez. Își pun acum speranțele în mezină, doar că...

    Regia: Philippe de Chauveron
    21 1
    7.0
  • Vive la France (2013)

    Vivat Franța!

    Muzafar și Feruz sunt doi ”frumoși” păstori din Taboulistan… o mică țară din Asia Centrală, de care nimeni nu ar ști că există. Celor doi ciobani li se incredinteaza misiunea vieții lor. Ei trebuie să distrugă Turnul Eiffel!

    Regia: Michaël Youn
    11 0
    5.8