Filmele și serialele cu Ashley Judd

  • Ashley Judd

    Ashley Judd

    56 de ani
    Data nașterii: 19.04.1968
    Locul nașterii: Granada Hills, California, USA
  • A Dog's Way Home (2019)

    Drumul unui câine către casă

    Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?

    Regia: Charles Martin Smith
    99 2
    6.7
  • Trafficked (2017)

    Regia: Will Wallace
    6 1
    5.8
  • Barry (2016)

    Regia: Vikram Gandhi
    1 0
    6.0
  • Good Kids (2016)

    Vara de după

    În vara de după absolvirea liceului, patru elevi silitori din Cape Cod, care pe întreaga perioadă a liceului n-au făcut altceva decât să învete, pentru a fi siguri că vor putea merge la facultate într-un alt oraș, își dau brusc seama ce au pierdut.

    Regia: Chris McCoy
    21 3
    6.1
  • Berlin Station (2016)

    Divizia din Berlin

    Serialul spune povestea lui Daniel Miller, care tocmai a sosit la sediul CIA din Berlin. Meyer are o misiune secretă: să afle identitatea celebrului denunțător ce folosește numele de cod "Thomas Shaw."

    Scenariul: Olen Steinhauer
    203 11
    7.6
  • The Identical (2014)

    Regia: Dustin Marcellino
    4 0
    5.3
  • Dolphin Tale 2 (2014)

    Povestea delfinului 2

    Aventurile lui Winter, puiul de delfin, nu s-au terminat! După ce i-a fost implantată o proteză care să-i suplinească lipsa cozii, Winter își pierde mama-surogat. Singură si tristă, ea nu își mai dorește nimic, nici măcar compania lui Sawyer.

    Regia: Charles Martin Smith
    4 0
    6.4
  • Divergent (2014)

    Într-un Chicago distopic, societatea e împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici), Erudiţia (cei inteligenţi).

    Regia: Neil Burger
    87 4
    6.6
  • Missing (2012)

    Dispariția

    Becca Winstone (Ashley Judd) află că fiul ei, Michael, a dispărut în timp ce studia în străinătate. Ea începe o cursă contracronometru ca să ajungă în Europa şi să îi dea de urmă. O întorsătură neaşteptată a evenimentelor arată cât de departe este...

    Scenariul: Gregory Poirier
    3 0
    6.9
  • Dolphin Tale (2011)

    Povestea delfinului

    Sawyer, un băiat de 10 ani, se împrieteneşte cu Winter, un delfin femelă care şi-a pierdut coada prinsă într-o capcană pentru crabi. Sawyer îi motivează pe cei din jur pentru a căuta o soluţie care să-i ţină în viaţă prietena.

    Regia: Charles Martin Smith
    14 0
    6.8
  • Flypaper (2011)

    Marele jaf

    Tripp Kennedy (Dempsey) intră într-o bancă aproape de ora închiderii, tocmai când două bande diferite încearcă s-o jefuiască. În timpul unor schimburi de focuri, Tripp încearcă s-o protejeze pe Kaitlin, o casieriță a băncii de care s-a îndrăgostit.

    Regia: Rob Minkoff
    8 2
    6.3
  • Tooth Fairy (2010)

    Zâna Măseluță

    Tess, o puştoaică de şase ani, este extrem de mâhnită când Derek, un jucător de hochei îi spune verde în faţă că nu există Zâna Măseluţă. Drept pedeapsă pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui să preia pentru o vreme atribuţiile celebrei zâne.

    Regia: Michael Lembeck
    14 0
    5.0
  • Helen (2009)

    Regia: Sandra Nettelbeck
    2 0
    6.2
  • Crossing Over (2009)

    La granița libertății

    Imigranți din toate colturile lumii se revarsă zi de zi în Los Angeles, animați de speranța că vor avea un trai mai îndestulat decât în țările lor de origine, dar fără să aibă nici cea mai vagă noțiune despre prețul pe care trebuie să-l plătească.

    Regia: Wayne Kramer
    19 1
    6.7
  • Come Early Morning (2006)

    O nouă iubire

    Lucy Fowler muncitoare in constructii, are o personalitate usor instabila, astfel incat nu reuseste sa-si gaseasca stabilitatea conjugala. Pana apare in micul orasel, Cal Percell, un tip de treaba cu care Lucy incepe o relatie promitatoare...

    Regia: Joey Lauren Adams
    0 0
    6.2