Filmele și serialele cu Ashton Holmes

  • Ashton Holmes

    Ashton Holmes

    46 de ani
    Data nașterii: 17.02.1978
    Locul nașterii: Albany, New York, USA
  • Acts of Violence (2018)

    Fapte de violență

    Acts of Violence (2018) urmărește trei frați din Midwestern, un criminal și un polițist incoruptibil, în timp ce se află într-o cursă mortală atunci când o tânără femeie este răpită de o organizație criminală de trafic de persoane.

    Regia: Brett Donowho
    163 31
    5.3
  • The Divide (2011)

    Înstrăinați

    În acest thriller post-apocaliptic, expresiv și violent, nouă străini, locatari ai unui bloc de apartamente de lux din New York, scapă unui atac nuclear ascunzându-se în buncărul clădirii, la subsol.

    Regia: Xavier Gens
    17 2
    5.8
  • The Pacific (2010)

    Pacific

    THE PACIFIC relatează povestea reală a destinelor intercalate a trei pușcași marini - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) și John Basilone (Jon Seda) - de-a lungul întregilor operațiuni de pe frontul din Pacific, în...

    55 3
    8.3
  • Smart People (2008)

    Oameni deștepți

    Uneori, oamenii isteți au cele mai multe de învățat. În viața unui profesor văduv pătrund, mai mult sau mai puțin cu voia lui, o nouă dragoste și o vizită neașteptată de la cel lângă care a trăit ca frate, pentru a afla mai târziu că este adoptat

    Regia: Noam Murro
    2 0
    6.1
  • Normal Adolescent Behavior (2007)

    Adolescenți normali

    Wendy și prietenele ei încearcă să se țină departe de lumea relațiilor la întâmplare și a prieteniilor din interes petrecându-și tot timpul împreună. Însă când îl întâlnește pe Sean, Wendy este pusă în situația să aleagă între dorința de a...

    Regia: Beth Schacter
    1 2
    5.1
  • Wind Chill (2007)

    Vântul groazei

    Disperată să ajungă în Delaware de Crăciun, o studentă pleacă la drum cu mașina, împreună cu coleg. Tinerii sunt obligați de o mașină misterioasă să iasă de pe drum. Rătăciți, cei doi își dau seama că frigul este cea mai mică dintre probleme.

    Regia: Gregory Jacobs
    17 1
    5.8
  • Peaceful Warrior (2006)

    Războinicul pașnic

    Dan Millman e un gimnast care viseaza sa castige o medalie la Olimpiada, a carui lume se rastoarna cand intalneste un strain misterios numit Socrates (Nick Nolte). Socrates detine puterea de a ajunge la noi niveluri ale puterii si intelegerii.

    Regia: Victor Salva
    23 1
    7.2
  • A History of Violence (2005)

    O istorie a violenței

    O familie obisnuita este adusa in atentia publica dupa ce tatal comite o crima in legitima aparare, chiar in restaurantul familiei. In regia canadianului David Cronenberg, filmul este bazat pe romanul grafic scris de John Wagner si Vince Locke.

    Regia: David Cronenberg
    40 0
    7.4