Filmele cu Assen Blatechki

 • Assen Blatechki

  Assen Blatechki

  53 de ani
  Data nașterii: 22.03.1971
  Locul nașterii: Sofia, Bulgaria
 • A Dose of Happiness (2019)

  O doză de fericire

  Filmul spune povestea adevărată a jurnalistei Vesela Toteva (interpretată de fiica ei, Valentina Karoleva). În timpul anilor 1990, drogurile erau la îndemâna oricui în Bulgaria. Un film despre căutarea fericirii, dar găsirea iadului deoarece...

  Regia: Yana Titova
  0 0
  7.1
 • The Judgment (2014)

  Judecata

  Mityo și fiul său Vasko trăiesc într-o zonă săracă, în apropierea graniței dintre Bulgaria, Turcia și Grecia. Mityo a pierdut tot ceea ce avea. Pentru a îndrepta totul, el trebuie să găsească iertare și să aibă curajul de a confrunta trecutul.

  Regia: Stephan Komandarev
  0 1
  7.2
 • Shark in Venice (2008)

  Un rechin în Veneția

  Intr-o poveste cu rapiri, mafioti, arme si comori, filmul ne prezinta cum apele aparent linistite ale Venetiei incep sa fie bantuite de masinaria perfecta de ucis - rechinul.

  Regia: Danny Lerner
  1 0
  2.5
 • Children of Wax (2007)

  Copii de sacrificiu

  In timp ce un criminal in serie isi face de cap, bande de turci si neo-nazisti lupta in Berlin pentru controlul asupra teritoriilor si traficului de stupefiante...

  Regia: Ivan Nitchev
  0 0
  3.7
 • Magma: Volcanic Disaster (2006)

  Sub lavă de foc

  Profesorul Shepherd ajunge la o concluzie terifiantă: o erupţie vulcanică ar putea afecta siguranţa oamenilor de pe mai multe continente. Constituind o echipă de specialişti, profesorul încearcă să convingă guvernanţii de iminenţa catastrofei.

  Regia: Ian Gilmore
  1 0
  3.8
 • The Russian Specialist (2005)

  Vânătoarea de mafioți

  Nick Cherenko este un fost soldat din fortele speciale rusesti, care, satul de violenta si razboi, s-a retras intr-un orasel din Rusia impreuna cu sotia si fiul sau, incercand sa-si gaseasca linistea si sa-si castige existenta lucrand ca mecanic.

  Regia: Dolph Lundgren
  8 0
  5.5