Filmele și serialele cu Aunjanue Ellis-Taylor

  • Aunjanue Ellis-Taylor

    Aunjanue Ellis-Taylor

    55 de ani
    Data nașterii: 21.02.1969
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • Justified: City Primeval (2023)

    Lege și dreptate: Orașul Primordial

    Raylan Givens a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky, iar viața lui oscilează între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă în același timp. O întâlnire întâmplătoare îl face să plece în Detroit, unde are de-a face cu un sociopat...

    Scenariul: Michael Dinner, Dave Andron
    106 4
    7.4
  • King Richard (2021)

    Regele Richard: Crescând campioni

    Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă călătoria lui Richard Williams, un tată hotărât, care a jucat un rol esențial în creșterea a două dintre cele mai talentate atlete din toate timpurile, care vor schimba lumea tenisului pentru...

    Regia: Reinaldo Marcus Green
    Oscar-uri:
    59 3
    7.5
  • Atticus e un veteran tânăr, de culoare, obsedat de cărțile S.F. După ce se întoarce din al Doilea Război Mondial, membrii familiei lui sunt atrași într-un mister alimentat de magie și culte secrete, care îi duce prin America anilor '50.

    Scenariul: Misha Green
    61 10
    7.1
  • When They See Us (2019)

    Prin ochii voștri

    Miniseria regizată de Ava DuVerney ne arată ce s-a întâmplat în aprilie 1989 după ce o femeie caucaziană care alerga în Central Park din Manhattan a fost agresată cu bestialitate.

    Scenariul: Ava DuVernay
    17 2
    8.8
  • If Beale Street Could Talk (2018)

    Dacă strada Beale ar putea vorbi

    Doi tineri afro-americani, Fonny și Tish, sunt distruși când Fonny este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o. În timp ce încearcă să facă dreptate pentru Fonny, Tish se bazează pe comunitatea ei din Harlem.

    Regia: Barry Jenkins
    Oscar-uri:
    21 2
    7.1
  • Pimp (2018)

    Regia: Christine Crokos
    4 2
    6.1
  • The Birth of a Nation (2016)

    Nașterea unei națiuni

    Birth of a Nation este o dramă bazată pe un moment important în istoria miscării de eliberare afro-americană.

    Regia: Nate Parker
    17 1
    6.5
  • Quantico (2015)

    O dramă de acțiune despre tineri recruți FBI care se antrenează în sediul din Quantico, Virginia, al instituției. În centrul atenției este Alex Parrish (megastarul indian Priyanka Chopra): împlinirea visului ei de a deveni agent FBI va fi...

    Scenariul: Joshua Safran
    222 8
    6.7
  • The Resident (2011)

    Inamicul din umbră

    În fiecare an, câteva milioane de femei din America se mută singure în apartamente pentru prima dată. Fără să îi cunoască pe chiriașii anteriori, fără să știe cine sunt administratorii și evident fără să-și schimbe încuietorile de la uși.

    Regia: Antti J. Jokinen
    7 0
    5.3
  • Game of Death (2011)

    Jocul morții

    Agentul CIA Marcus (Wesley Snipes) primește misiunea de a se infiltra în cercul unui traficant de arme internațional, Frank Smith, pentru a-l aduce în fața justiției. Jones reușește să se angajeze ca pază de corp pentru Smith.

    Regia: Giorgio Serafini
    15 5
    4.7
  • Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009)

    Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson

    Un baiat de culoare care a crescut fara tata are la scoala era codasul clasei. Asta pana in ziua cand mama lui il trimite la biblioteca sa citeasca in fiecare zi carti. Cu pasi marunti dar siguri devine cel mai cunoscut medic neurochirurg din lume.

    Regia: Thomas Carter
    17 0
    7.5
  • The Express (2008)

    Expresul

    Drama biografica ce urmareste viata si activitatea jucatorului de fotbal american Ernie Davis, care a devenit un simbol al miscarii de emancipare a negrilor din America anilor '60. El a schimbat modul in care fanii privesc sportivii de culoare.

    Regia: Gary Fleder
    1 0
    7.2
  • The Mentalist (2008)

    În mintea criminalului

    Patrick Jane, este detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii Criminale din California (CBI). Este cunoscut pentru faptul că a elucidat un număr impresionant de crime datorită talentului deosebit de a observa până la cele mai mici detalii....

    Scenariul: Bruno Heller
    133 2
    8.2
  • Freedomland (2006)

    Tărâmul libertății

    O femeie plina de sange intra, muta de frica si in stare de soc, in camera de urgenta Centrului Medical Dempsy. Tratata de medici si scoasa din starea de soc si de isterie, Brenda Martin spune o poveste neplacuta.

    Regia: Joe Roth
    6 0
    5.2