Filmele și serialele cu B.J. Novak

  • B.J. Novak

    B.J. Novak

    44 de ani
    Data nașterii: 31.07.1979
    Locul nașterii: Newton, Massachusetts, USA
  • Vengeance (2022)

    Un jurnalist se duce din New York în vestul Texasului pentru a investiga moartea fostei sale iubite, înregistrând pe parcurs un podcast de crimă-mister.

    Regia: B.J. Novak
    14 2
    6.8
  • The Founder (2016)

    Fondatorul

    Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

    Regia: John Lee Hancock
    81 6
    7.2
  • Saving Mr. Banks (2013)

    Salvarea domnului Banks

    Pentru două scurte săptămâni din 1961, legendarul regizor și producător Walt Disney se va chinui s-o convingă pe autoarea P.L. Travers că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

    Regia: John Lee Hancock
    12 1
    7.5
  • Inglourious Basterds (2009)

    Ticăloși fără glorie

    În Franţa ocupată de germani Shosanna (Melanie Laurent) priveşte neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului şi fuge la Paris, unde-şi creează o nouă identitate

    Regia: Quentin Tarantino
    Oscar-uri:
    83 5
    8.4
  • The Office (2005)

    La birou

    Dacă angajaţii unei instituţii care sunt colegi de birou ar vedea serialul, ar veni a doua zi la serviciu ori cu un zâmbet sarcastic în colţul gurii, ori traşi la faţă şi gânditori pentru că tocmai s-au regăsit în unul dintre personaje...

    Scenariul: Stephen Merchant, Ricky Gervais, Greg Daniels
    29 12
    9.0