Filmele și serialele cu Balthazar Getty

  • Balthazar Getty

    Balthazar Getty

    49 de ani
    Data nașterii: 22.01.1975
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Regia: Petro Papahadjopoulos
    0 0
    7.6
  • The Judge (2014)

    Judecătorul

    Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

    Regia: David Dobkin
    29 3
    7.4
  • Big Sur (2013)

    Protagonistul, scriitor, are trei sejururi scurte în Big Sur, un orășel de coastă din California. La început, el își găsește consolarea în pustietatea din Big Sur, dar, din păcate, va reîncepe să bea foarte mult.

    Regia: Michael Polish
    1 0
    5.7
  • Mercy (2009)

    Un romancier tanar încearcă să scrie despre dragoste, dar isi da seama ca va trebui mai întâi sa aiba o anumită experiență din viața reală înainte de a scrie pe această temă.

    Regia: Patrick Hoelck
    2 1
    5.9
  • Brothers & Sisters (2006)

    Frați și surori

    Patrundeţi în lumea complexă a familiei Walker, pentru a înţelege ce reprezintă o familie americană în secolul XXI...

    Scenariul: Jon Robin Baitz
    8 0
    7.5
  • Slingshot (2005)

    Direct la țintă

    Doi pierde-vara manipulativi si vicleni se instaleaza in Fairifield County, Connecticut cu planul de a seduce femei bogate si eventual neglijate de soti...

    Regia: Jay Alaimo
    0 0
    4.5
  • Feast (2005)

    Monștrii

    Un grup de oameni raman captivi intr-o taverna izolata si trebuie sa se uneasca in lupta pentru supravietuire impotriva unei familii de creaturi infometate de carne de om. Terifiant si plin de surprize, filmul Monstrii inroseste ecranul cu sangele...

    Regia: John Gulager
    11 3
    6.2
  • Ladder 49 (2004)

    Scara 49

    „Ladder 49” este un film emoționant despre extraordinarul eroism al pompierilor, despre viața lor domestică, despre prieteniile și visurile lor, care pătrunde în intimitatea celor care-și riscă viața în fiecare zi.

    Regia: Jay Russell
    21 1
    6.5
  • Hard Cash (2002)

    Bani gheață

    Thomas Taylor (Christian Slater) e un hot care face un an de puscarie, dupa ce e prins asupra faptului. Intors acasa, el incearca sa dea o noua lovitura, dar reuseste sa fure niste bani marcati, folositi de FBI pentru diverse operatiuni. Ceea ce...

    Regia: Predrag Antonijević
    6 2
    4.5
  • Deuces Wild (2002)

    Așii sălbatici

    Actiunea are loc în Brooklyn, New York, în anul 1958. Doi frati membri ai unei bande numitã “The Deuces” sunt hotãrâti sã lupte din toate puterile pentru a tine drogurile departe de cartierul lor, dupã ce fratele lor a murit în urma unei...

    Regia: Scott Kalvert
    3 1
    5.6
  • The Center of the World (2001)

    În centrul lumii

    Richard (Peter Sarsgaard) desfăsoară afaceri pe internet si, în ciuda averii de milioane de dolari, nu prea are legături cu lumea înconjurătoare. După ce petrece într-un bar de striptease, el îi oferă lui Florence (Molly Parker) 10.000 de dolari.

    Regia: Wayne Wang
    1 0
    5.8
  • Judge Dredd (1995)

    Judecătorul Dredd

    Anul 2139. Pământul a devenit un loc nelocuit numit acum „Pământul Blestemat”. Toți locuitorii planetei au fost îngrămădiți în câteva orașe numite „Mega Orașe”. Sistemul juridic obișnuit a devenit ineficient, până intră în acțiune „Judecătorul”.

    Regia: Danny Cannon
    42 0
    5.6
  • Lord of the Flies (1990)

    Împăratul muștelor

    Un grup de elevi rămân captivi pe o însulă pustie după ce avionul în care se aflau se prăbuşeşte în mare. Copiii înoată până la mal şi se trezesc singuri pe o insulă uitată de lume. Copiii încep să formeze o comunitate cu propriile reguli.

    Regia: Harry Hook
    9 0
    6.4
  • Young Guns II (1990)

    Tinerii pistolari

    Billy The Kid si banda lui sunt urmariti de reprezentantii legii. La un moment dat, doi dintre tovarasii lui sunt prinsi, iar el trebuie sa-i salveze. Scapa cu totii si o pornesc spre sud, spre Mexic.

    Regia: Geoff Murphy
    22 0
    6.5