Filmele cu Barnard Hughes

  • Barnard Hughes

    Barnard Hughes

    Data nașterii: 16.07.1915
    Decedat: 10.07.2006 (90 de ani)
  • The Fantasticks (2000)

    Fantasticii

    Matt și Louisa se iubesc, deși părinții par să se opună Pentru a le pune dragostea la încercare, aceștia cer ajutorul unor artiști de circ ambulant. Inventând un labirint spectaculos, artiștii îi supun pe tineri la probe din ce în ce mai grele.

    Regia: Michael Ritchie
    1 0
    5.6
  • The Odd Couple II (1998)

    Cuplul ciudat II

    Oscar si Felix nu s-au vazut timp de 17 ani. Acum Oscar locuieste in Florida, iar Felix in New York. Intr-o buna zi, Oscar este invitat de fiul sau, Bruce, sa ia parte la nunta lui cu fiica lui Felix, care va avea loc in California.

    Regia: Howard Deutch
    6 1
    6.4
  • Sister Act 2: Back in the Habit (1993)

    Spectacolul măicuțelor 2: Înapoi în rasă

    Dupa ce a demolat aproape toate canoanele manastirii in care se adapostea de trecut, Deloris Van Cartier se intoarce in partea a doua a comediei "Sister Act” cu portie dubla de energie si de trasnai.

    Regia: Bill Duke
    21 0
    5.7
  • Doc Hollywood (1991)

    Benjamin Stone (Michael J. Fox) este un tanar doctor ambitios care paraseste Washington-ul si se indreapta spre Beverly Hills unde i s-a oferit o slujba mai buna intr-o renumita clinica de chirurgie plastica. Pentru a evita aglomeratia, Benjamin...

    Regia: Michael Caton-Jones
    13 0
    6.3
  • The Lost Boys (1987)

    Băieții pierduți

    O mama impreuna cu cei doi fii ai sai se decid sa paraseasca orasul de bastina, in urma neintelegerilor dintre femeie si sotul ei. Toti trei pleaca intr-un orasel din California. Cei trei constata ca orasul este controlat de o gasca de biciclisti.

    Regia: Joel Schumacher
    9 1
    7.2
  • Best Friends (1982)

    Prieteni pe viață

    Cand doi oameni care au trait si lucrat impreuna mai multi ani hotarasc sa se casatoreasca, au de intampinat multe dificultati neprevazute. Curand vor afla ca a fi casatoriti e cu totul altceva decat a fi prieteni pe viata.

    Regia: Norman Jewison
    2 0
    5.5
  • TRON (1982)

    Kevin Flynn (Jeff Bridges) este in cautarea dovezilor ca o mare firma de calculatoare, ENCOM, a furat un program creat de el. Cu ajutorul a doi fosti colegi de serviciu reuseste sa patrunda in sediul firmei si este gata sa caute dovezi cu ajutorul...

    Regia: Steven Lisberger
    20 0
    6.7
  • Oh, God! (1977)

    De vorbă cu Dumnezeu

    Dumnezeu insusi il alege, in mod inexplicabil, pe Jerry Landers, un banal manager secund intr-un magazin alimentar, pentru a imprastia cuvantul divin in lume, sarcina pe care, evident, nu o poate refuza. Bineinteles ca e luat peste picior de toti,...

    Regia: Carl Reiner
    5 2
    6.6
  • Regia: Richard A. Colla
    5 2
    6.5
  • Sisters (1973)

    Regia: Brian De Palma
    2 0
    6.9
  • Regia: Carl Reiner
    2 0
    6.4
  • Midnight Cowboy (1969)

    Cowboyul de la miezul nopții

    Filmul ii prezinta pe Dustin Hoffman si Jon Voight, unul in rolul unui puscarias, celalalt al unui escroc din Texas, care incearca sa supravietuiasca in conditiile dure de pe strazile din New York.

    Regia: John Schlesinger
    Oscar-uri:
    18 1
    7.8