Filmele cu Barry Miller

  • Barry Miller

    Barry Miller

    66 de ani
    Data nașterii: 06.02.1958
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Flawless (1999)

    Doi oameni perfecți

    Walt este un fost polițist care este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat.

    Regia: Joel Schumacher
    9 1
    6.4
  • Love Affair (1994)

    Poveste de dragoste

    Mike (Warren Beatty) si Terry (Annette Bening) sunt ei insisi surprisi de faptul ca s-au indragostit atat de puternic. Dar cum amandoi au deja parteneri, hotarasc sa-si faca ordine in viata si se intalneasca din nou dupa 3 luni...

    Regia: Glenn Gordon Caron
    6 0
    6.0
  • Love at Large (1990)

    Afaceri încurcate

    Frumoasa miss Dolan se teme pentru viaţa sa şi-l angajează pe detectivul particular Harry Dobbs să-l urmărească pe iubitul ei. Harry începe investigaţia şi are surpriza să descopere că bărbatul are două identităţi diferite.

    Regia: Alan Rudolph
    6 0
    5.7
  • The Last Temptation of Christ (1988)

    Ultima ispită a lui Iisus

    Povestea ultimei perioade din viaţa lui Iisus. Deşi sunt respectate etapele biblice ale poveştii, filmul adaugă un unghi nou - un exerciţiu filosofic în care se pune urmatoarea întrebare: cum ar fi evoluat lucrurile dacă Iisus ar fi cedat ispitei?

    Regia: Martin Scorsese
    15 0
    7.5
  • The Sicilian (1987)

    Sicilianul

    Salvatore Guiliano - Nu era nici mafiot și nu era nici comunist. A fost cel mai celebru bandit pe care l-a avut Sicilia. A furat și de la guvern și de la Biserică și a sfidat și mafia dând celor săraci mai mult decât ar fi putut avea ei, fiind...

    Regia: Michael Cimino
    13 4
    5.4
  • Peggy Sue Got Married (1986)

    Peggy Sue se marită

    Peggy si Charlie se cunosc din adolescenta. Ei s-au iubit si casatorit, dar acum nu mai sunt fericiti. Peggy are ocazia sa se întoarcă în trecut, in trupul avut la varsta de 17 ani, dar cu avantajul experientei si cunostintelor pe care le are la 42.

    Regia: Francis Ford Coppola
    11 0
    6.4
  • The Journey of Natty Gann (1985)

    Calatoria lui Natty Gann

    Regia: Jeremy Kagan
    6 0
    7.0
  • The Chosen (1982)

    Cei aleși

    O poveste despre tați și fii, despre vechi contra nou, despre credință și îndoială. O poveste despre prietenie, în care doi tineri sunt despărțiți exact de ceea ce i-a unit: credința lor.

    Regia: Jeremy Kagan
    3 0
    7.2
  • Voices (1979)

    Vocile

    Viata face uneori farse de-a dreptul urate... Doi tineri se indragostesc. Ce sanse de implinire au?... Pentru ca el e un cantaret de rock ce aspira sa devina star, iar ea e surda si, oricat de imposibil ar putea parea, isi doreste sa devina...

    Regia: Robert Markowitz
    0 0
    6.7
  • Saturday Night Fever (1977)

    Febra de sâmbătă seara

    Tony Manero, un tânăr din Brooklyn, încearcă să scape de realitatea lui brutală și de familia lui dominând ringul de dans dintr-un club disco.

    Regia: John Badham
    9 1
    6.8