Filmele și serialele cu Barry Otto

  • Barry Otto

    Barry Otto

    83 de ani
    Data nașterii: 01.01.1941
    Locul nașterii: Brisbane, Queensland, Australia
  • Sisters (2017)

    Surori pe neașteptate

    Tatăl său face o mărturisire pe patul de moarte și Julia va descoperi că are mai mult de o sută de frați și două surori: Roxy, un star TV, și Edie, o avocată înfumurată.

    1 0
    7.4
  • $9.99 (2008)

    Ti-ai pus vreodata intrebari legate de semnificatia vietii? Cat ar costa oare sa primesti raspunsurile? Dave este dispus sa cheltuiasca 9,99 dolari pentru a afla si pentru a impartasi cu lumea intreaga descoperirile sale...

    Regia: Tatia Rosenthal
    0 0
    6.7
  • Love's Brother (2004)

    Iubire de frate

    Regia: Jan Sardi
    0 0
    6.2
  • Oscar and Lucinda (1997)

    Oscar și Lucinda

    In Anglia anilor 1800 il intalnim pe Oscar (Palph Fienne), un tanar preot Anglican, inadaptabil si surghiunit de propria-i familie. Lucinda, o tanara bogata, de origine australiana vrea sa construiasca o biserica din sticla.

    Regia: Gillian Armstrong
    7 1
    6.5
  • Yat goh ho yan (1997)

    Băiat de treabă

    Jackie Chan interpreteaza rolul unui neobisnuit bucatar, expert in arte martiale, care este prins, fara voia lui, intr-un adevarat razboi intre doua retele de traficanti de droguri.

    Regia: Sammo Hung
    42 3
    6.2
  • Strictly Ballroom (1992)

    Dansuri de societate

    Dansatorul profesionist Scott Hastings e pe punctul de a face un pas riscant in cariera sa, acceptand ca partenera pe novicea Fran, spre stupoarea parintilor lui. In aceasta lume cu multa stralucire, dar si multe rivalitati, faptul ca Scott face...

    Regia: Baz Luhrmann
    4 0
    7.2
  • The Punisher (1989)

    Pedepsitorul

    Frank Castel este un fost politist a carui familie a fost ucisa de gangsteri, acum el este declarat mort, dar in realitate traieste si cauta razbunare. Prin actiunile sale, el reuseste sa dezbine una dintre cele mai mari familii mafiote.

    Regia: Mark Goldblatt
    31 0
    5.6