Filmele și serialele cu Barry Pepper

 • Barry Pepper

  Barry Pepper

  52 de ani
  Data nașterii: 04.04.1970
  Locul nașterii: Cambell River, British Columbia, Canada
 • Awake (2021)

  Coșmarul realității

  Conținutul tuturor dispozitivelor electronice este șters, iar oamenii își pierd abilitatea de a dormi. Jill, o fostă membră a forțelor armate cu un trecut problematic, ar putea rezolva această problemă, cheia fiind propria fiică.

  Regia: Mark Raso
  33 2
  4.9
 • Trigger Point (2021)

  Regia: Brad Turner
  74 8
  5.0
 • Running with the Devil (2019)

  Alături de diavol

  Seful unui cartel de droguri trimite doi dintre cei mai buni oameni ai săi pentru a investiga de ce transporturile de cocaină sunt deturnate și se pierd undeva pe drum.

  Regia: Jason Cabell
  72 9
  5.4
 • Crawl (2019)

  Ape ucigașe

  Tânăra Haley Keller încearcă să-și salveze tatăl după ce orașul în care trăiesc este lovit de un uragan de categoria 5, însă se trezește blocată în casa înconjurată de ape pline de aligatori fioroși în căutare de pradă.

  Regia: Alexandre Aja
  119 19
  6.1
 • Maze Runner: The Death Cure (2018)

  Labirintul: Tratament letal

  A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de "Flare".

  Regia: Wes Ball
  361 38
  6.2
 • Bitter Harvest (2017)

  Recoltă amară

  Stabilit în anii 1930 în Ucraina, în timp ce Stalin avansează ambițiile comuniștilor din Kremlin, tânărul artist Yuri se luptă pentru a-și salva iubita Natalka de la Holodomor, programul de moarte prin foamete, care a ucis milioane de ucraineni.

  Regia: George Mendeluk
  56 7
  5.9
 • Monster Trucks (2016)

  Camioane monstruoase

  Tripp vrea să părăsească orașul natal. Își construiește din piese un monster-truck. În urma unui incident, scoate din subteran o creatură pasionată de viteză, iar el realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din oraș, dar și un bun prieten.

  Regia: Chris Wedge
  72 1
  5.6
 • The Lone Ranger (2013)

  Legenda călărețului singuratic

  Prinşi în ambuscadă de răufăcători, rangerii sunt ucişi, dar un supravieţuitor este salvat de un indian comanş pe nume Tonto. Deşi la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat, acesta va dovedi curând că în Texas poate domni dreptatea.

  Regia: Gore Verbinski
  42 1
  6.4
 • Snitch (2013)

  Capcana

  John (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani primește o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau droguri.

  Regia: Ric Roman Waugh
  38 2
  6.4
 • Broken City (2013)

  Orașul corupt

  Exclus din poliţie în urma unui incident armat, un detectiv particular primeşte o misiune importantă de la un candidat la primăria New York-ului. Va avea de înfruntat pericole pentru a putea ieşi cu din intriga şi corupţia pe care le descoperă.

  Regia: Allen Hughes
  22 2
  6.1
 • The Kennedys (2011)

  Familia Kennedy

  0 0
  7.6
 • When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story (2010)

  Când iubirea nu e de ajuns

  Această poveste despre devotament, recuperare și speranță se întinde pe mai mult de 30 de ani și se bazează pe povestea adevarată a iubirii dintre Lois Wilson, co-fondator al Al-Anon, și soțul ei, Bill Wilson, co-fondator al Alcoolicilor Anonimi.

  Regia: John Kent Harrison
  1 0
  6.5
 • True Grit (2010)

  Adevăratul curaj

  Mattie, o puștoaică de 14 ani, află că tatăl ei a fost ucis de Tom Chaney, pentru un cal, 150 de dolari și două bucăți de aur. Mattie se îndreaptă spre Fort Smith pentru a căuta dreptate, iar aici îl angajează pe Cogburn, s-o ajute.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  47 1
  7.6
 • Casino Jack (2010)

  Un abil lobbyist (Kevin Spacey) din Washington DC și protejatul său (Barry Pepper) sunt pe cale să piardă totul - poate chiar și libertatea - după ce schema lor de trafic de influență, care i-a umplut de bani, îi conduce către corupție și...

  Regia: George Hickenlooper
  4 1
  6.2
 • Princess Kaiulani (2009)

  Prințesa barbară

  Povestea adevarata a incercarilor printesei din Hawaii de a mentine independenta insulei impotriva amenintarii colonizarii americane.

  Regia: Marc Forby
  3 1
  6.1