Filmele și serialele cu Barry Watson

  • Barry Watson

    Barry Watson

    50 de ani
    Data nașterii: 23.04.1974
    Locul nașterii: Traverse City, Michigan, USA
  • Naomi (2022)

    24 3
    4.9
  • A Dog's Way Home (2019)

    Drumul unui câine către casă

    Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?

    Regia: Charles Martin Smith
    99 2
    6.7
  • The Santa Con (2014)

    Promisiunea Moșului

    Ofițerul supraveghetor e nemulțumit când află că Nick lucrează ca Moș Crăciun într-un magazin, dar o promisiune făcută unui băiețel îl impresionează.

    Regia: Melissa Joan Hart
    3 0
    6.0
  • My Future Boyfriend (2011)

    Iubitul meu din viitor

    Pax, un arheolog din viitor, descopera un roman de dragoste scris in zilele noastre. El devine curios si vrea sa calatoreasca in timp pentru a afla despre acest lucru numit "dragoste" chiar de la autoarea romanului, Elizabeth Barett.

    Regia: Michael Lange
    3 1
    5.4
  • The Chateau Meroux (2011)

    Vinul iubirii

    Wendy se muta dintr-un oras mare la Napa Valley pentru a-si ajuta tatal cu fabrica vinicola, si acolo se indragosteste de Chris, un localnic ce se ocupa cu afaceri. Lucrurile se complica atunci cand afla ca baiatul este fiul competitorului ei.

    Regia: Bob Fugger
    0 1
    5.2
  • Samantha Who? (2007)

    Samantha cine?

    O femeie care sufera de amnezie incearca sa-si descopere adevarata identitate.

    Scenariul: Cecelia Ahern, Donald Todd
    3 0
    7.3
  • Boogeyman (2005)

    Omul Negru

    Chiar daca Tim Jensen (Barry Watson) este un editor de succes si are o prietena frumoasa (Tory Mussett), copilaria sa continua sa-l urmareasca. Cand avea numai opt ani, Tim a vazut cum tatal sau a fost mancat de catre Boogeyman, sau cel putin asa...

    Regia: Stephen T. Kay
    13 1
    4.2
  • Sorority Boys (2002)

    Băieți de băieți

    Trei tipi se deghizeaza in femei pentru a putea intra intr-o fratie in care membre sunt numai fete. Lucrurile incep sa mearga prost cand unul dintre ei se indragosteste de una dintre colege.

    Regia: Wallace Wolodarsky
    3 0
    5.4
  • When Strangers Appear (2001)

    Străin la ușa ta

    Beth este o tanara care detine un restaurant foarte aproape de o autostrada soasa din uz. La usa ei soseste Barry, un tanar flamand, care cauta adapost. Foarte curand Beth ii va cunoaste si pe cei care il urmaresc pe Barry, care nu este ceea ce pare.

    Regia: Scott Reynolds
    3 0
    6.3
  • Teaching Mrs. Tingle (1999)

    O lecție pentru profa de istorie

    Toata viata, Leigh Ann a facut numai ce trebuie. Singura ei sansa de a pleca din oras este bursa pe care o primeste seful de promotie. Ea nu are nevoie decat de un 10 la istorie, numai ca exista o problema: doamna Tingle, profesoara de istorie...

    Regia: Kevin Williamson
    5 0
    5.3
  • Co-ed Call Girl (1996)

    Pasăre de noapte

    Tori Spelling e protagonista acestei povești despre alunecarea unei studente într-o lume a prostituției și a crimei. Joanna, o studentă la Medicină extrem de studioasă și care trebuie să-și ajute și mama, participă la petrecerea dată de o agenție...

    Regia: Michael Ray Rhodes
    0 0
    4.4
  • 7th Heaven (1996)

    Al 7-lea cer

    Şapte copii, doi părinţi şi un câine. O grămadă de probleme, de situaţii dramatice sau amuzante. Toţi par copiii perfecţi, silitori şi ascultători, dar în realitate cei doi părinţi se confruntă cu tot felul de probleme prin care trec copiii lor

    Scenariul: Brenda Hampton
    1 0
    5.3