Filmele și serialele cu Becky Ann Baker

  • Becky Ann Baker

    Becky Ann Baker

    71 de ani
    Data nașterii: 17.02.1953
    Locul nașterii: Fort Knox, Kentucky, USA
  • Scenariul: Hilary Weisman Graham
    0 0
    5.9
  • The Half of It (2020)

    Nici n-ai idee

    Ellie, o elevă de nota 10, dar timidă, îl ajută pe Paul, un fotbalist stângaci, să cucerească o fată foarte populară. Însă prietenia lor neașteptată se complică atunci când Ellie își dă seama că s-a îndrăgostit de aceeași fată.

    Regia: Alice Wu
    19 5
    6.9
  • The End of the Tour (2015)

    Sfârșitul turului

    Acest film prezinta cele cinci zile din 1996 în care reporterul David Lipsky (Jesse Eisenberg) de la Rolling Stone și le-a petrecut cu David Foster Wallace (Jason Segel) după publicarea operei sale fundamentale „Infinite Jest”

    Regia: James Ponsoldt
    0 1
    7.2
  • 23 Blast (2014)

    Regia: Dylan Baker
    1 0
    6.4
  • Girls (2012)

    Fetele

    "Girls" este un fel de "Sex and the City" care înlocuieşte eleganţa cu realismul şi umorul incomod. Serialul de comedie urmăreşte stilul de viaţă a patru prietene de aproximativ 20 de ani. Ele locuiesc în New York şi acumulează în fiecare episod o...

    Scenariul: Lena Dunham
    0 0
    7.4
  • Hope Springs (2012)

    Terapie de cuplu

    După un mariaj de trei decenii, Maeve și Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soți își vor decide întreg viitorul

    Regia: David Frankel
    8 1
    6.3
  • Nights in Rodanthe (2008)

    Nopți în Rodanthe

    Adrienne se retrage in Rodanthe pentru a avea grija temporar de hanul unor prieteni. Aici spera sa gaseasca linistea, departe de familia sa disfunctionala. Imediat ce Adrienne ajunge la han, o furtuna se apropie si un strain se cazeaza.

    Regia: George C. Wolfe
    13 0
    6.0
  • La câțiva ani după asasinarea președintelui George W. Bush în Chicago, un documentar investigativ examinează această crimă ca încă nerezolvată.

    Regia: Gabriel Range
    2 0
    6.3
  • Stay (2005)

    Rămâi cu noi

    Sam se vede pierzându-si simtul realitãtii în timp ce viata sa devine un iad undeva între viatã si moarte. Cu ajutorul prietenei sale, Sam încearcã sã dezlege secretul terifiant din spatele cosmarului sãu înainte de a fi prea târziu.

    Regia: Marc Forster
    9 2
    6.7
  • Storm of the Century (1999)

    Furtuna secolului

    Cel mai mare viscol din ultimii 100 de ani este gata sa se abata asupra micului orasel Little Tall Island. Dar inaintea furtunii soseste in orasel un strain misterios care pare sa stie toate secretele intunecate ale locuitorilor.

    21 0
    7.3
  • A Simple Plan (1999)

    Un plan simplu

    Plasat in peisajul zapezilor aspre din Minnesota, Planul este povestea stranie a lui Hank si Jacob Mitchell, care descopera un avion doborat. Inauntru se afla un pilot pe moarte si o geanta cu patru milioane de dolari.

    Regia: Sam Raimi
    23 1
    7.5