Filmele și serialele cu Ben Falcone

  • Ben Falcone

    Ben Falcone

    50 de ani
    Data nașterii: 25.08.1973
    Locul nașterii: Carbondale, USA
  • Scenariul: Ben Falcone
    2 2
    5.8
  • Thunder Force (2021)

    Forța tunetului

    Într-o lume în care superrăufăcătorii apar la tot pasul, două prietene din copilărie, acum înstrăinate, fac din nou echipă după ce una dintre ele găsește o metodă care le oferă superputeri pentru a-și putea proteja orașul.

    Regia: Ben Falcone
    19 5
    4.6
  • Când o super-inteligență decide să o studieze pe banala Carol Peters, soarta omenirii e pusă în pericol. Pentru că entitatea are să salveze, înrobească sau distrugă specia umană, cade în sarcina lui Carol să convingă că oamenii merită să fie salvați.

    Regia: Ben Falcone
    30 5
    5.4
  • Can You Ever Forgive Me? (2018)

    Mă vei ierta vreodată ?

    Povestea adevărata a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80 scriind despre personalități precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen.

    Regia: Marielle Heller
    42 4
    7.1
  • Life of the Party (2018)

    Sufletul petrecerii

    După ce soţul ei intentează divorţul fără prea multe explicaţii, o mamă de vârsta a doua decide să se întoarcă la facultate pentru a-şi termina studiile.

    Regia: Ben Falcone
    22 3
    5.6
  • Tammy (2014)

    Dupa ce isi pierde jobul si afla ca sotul o inseala, protagonista porneste la drum impreuna cu bunica ei, dependenta de alcool.

    Regia: Ben Falcone
    4 0
    4.9
  • Bad Words (2013)

    Cuvinte rele

    Debutul regizoral al lui Jason Bateman este o comedie despre un tip de 40 de ani care participa la concursuri de silabisit, alaturi de copii, pe care ii insulta in toate felurile.

    Regia: Jason Bateman
    5 0
    6.6
  • Enough Said (2013)

    Am spus destule

    Albert și Eva se cunosc la o petrecere și, după câteva întâlniri, decid să formeze un cuplu, iar relația lor pare să meargă pe drumul cel bun. Eva este maseuza, iar printre clientele ei se numără și Marianne, o poetă cu care Eva se imprieteneste.

    Regia: Nicole Holofcener
    10 1
    7.0
  • What to Expect When You're Expecting (2012)

    Pregătește-te, că vine

    Cinci cupluri se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă și plină bucurii călătorii din viață, aceea de a da naștere unui copil. Cu teamă, umor și multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte.

    Regia: Kirk Jones
    8 2
    5.7
  • Smiley Face (2007)

    Jane și brioșele buclucașe

    Regia: Gregg Araki
    2 2
    5.8
  • The Nines (2007)

    9

    Gary/Gavin/Gabriel. Care e cel adevarat? Care e realitatea? Care e scaparea? "Cauta nouarii!" Ce sunt nouarii? Ei au creat totul. 3 filme scurte in care apare acelasi actor in roluri diferite dar uneori intercalate.

    Regia: John August
    4 2
    6.2
  • Joey (2004)

    Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) se hotaraste sa plece din New York pentru a-si incerca norocul in show-biz la Hollywood – si pentru a-si reintalni sora si nepotul de pe coasta de vest a Americii. Savurati momentele comice impreuna cu Matt LeBlanc...

    Scenariul: Shana Goldberg-Meehan, Scott Silveri
    13 0
    6.0