Filmele cu Ben Foster

 • Ben Foster

  Ben Foster

  41 de ani
  Data nașterii: 29.10.1980
  Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
 • The Contractor (2022)

  Contractorul

  După ce a fost lăsat la vatră fără voia lui din Forțele Speciale U.S., James Harper decide să își întrețină familia prin alăturarea la o organizație privată de contractori, împreună cu cel mai bun prieten și sub comanda unui coleg veteran. Aflat...

  Regia: Tarik Saleh
  112 14
  5.7
 • Galveston (2018)

  Roy, un asasin plătit extrem de periculos din New Orleans, este diagnosticat cu cancer la plămâni. Însă înainte ca boala să îi pună capăt zilelor, Roy are de rezolvat chestiuni mult mai urgente dat fiind că șeful lui mafiot e hotărât să îl elimine.

  Regia: Mélanie Laurent
  57 16
  6.2
 • Leave No Trace (2018)

  Nu lăsa nicio urmă

  Un bărbat şi fiica lui de 13 ani duc o viaţa de poveste într-un uriaş parc urban din Portland, Oregon. Asta până când o mică greşeală riscă să le schimbe existenţa petnru totdeauna.

  Regia: Debra Granik
  93 21
  7.1
 • Inferno (2016)

  Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi.

  Regia: Ron Howard
  80 6
  6.2
 • Hell or High Water (2016)

  Cu orice preț

  Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea.

  Regia: David Mackenzie
  52 4
  7.6
 • The Finest Hours (2016)

  Furtună Extremă

  Paza de Coastă face o încercare îndrăzneață de salvare în largul coastei Cape Cod, după ce două tancuri petroliere sunt distruse în timpul unui viscol în 1952.

  Regia: Craig Gillespie
  47 5
  6.7
 • Warcraft (2016)

  Warcraft. Începutul

  Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare.

  Regia: Duncan Jones
  130 7
  6.7
 • The Program (2015)

  Minciuna

  Filmul va urmări incitanta ascensiune a celebrului și dizgrațiatului ciclist Lance Amstrong prin anii ’90 și până la începutul anilor 2000 și va dezvălui lupta cu cancerul a sportivului.

  Regia: Stephen Frears
  5 0
  6.5
 • Kill Your Darlings (2013)

  Ucide ce iubești

  Povestea până acum necunoscută a crimei care a adus alături pe atunci tinerii Allen Ginsberg, Jack Kerouac şi William Burroughs, colegi la Columbia University în 1944, şi care a fost scânteia ce a dat naştere unei întregi generaţii - Beat Revolution.

  Regia: John Krokidas
  5 1
  6.4
 • Lone Survivor (2013)

  Supraviețuitorul

  Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell și pe echipa sa, surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005

  Regia: Peter Berg
  75 4
  7.5
 • Povestea unui deţinut care evadează şi parcurge tot Texasul pentru a-şi regăsi soţia şi pe fiica pe care n-a întâlnit-o niciodată

  Regia: David Lowery
  9 2
  6.4
 • Contraband (2012)

  Contrabandă

  Un agent de pază cu probleme financiare acceptă să revină la "vechile sale obiceiuri", de hoţ, atunci când un asociat îi propunere o nouă "afacere"

  Regia: Baltasar Kormákur
  34 2
  6.4
 • 360 (2011)

  Din Viena până la Paris, din Rio până la Londra, iubirea este experimentată succesiv de zece cupluri de toate vârstele, în moduri cât mai variate cu putință, de la cel mai platonic, la cel mai dezlănțuit din punct de vedere sexual.

  Regia: Fernando Meirelles
  7 0
  6.2
 • Rampart (2011)

  Rampart este o nouă drama de la regizorul filmului The Messenger, Oren Moverman, iar în film joacă Woody Harrelson în rolul unui polițist corupt ce face parte dintr-un scandal în care e implicată Divizia Rampart a Departamentului de Poliție din L.A..

  Regia: Oren Moverman
  7 0
  5.8
 • The Mechanic (2011)

  Mecanicul

  Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

  Regia: Simon West
  67 1
  6.6