Filmele cu Ben Immanuel

  • Ben Immanuel

    Ben Immanuel

  • Repeaters (2020)

    Filmul spune povestea a 3 tineri cu trecut dubios care sunt prinsi intr-un fel de labirint al timpului si "retraiesc" aceeasi zi de mai multe ori.

    Regia: Carl Bessai
    2 1
    5.7
  • Numb (2007)

    N-am chef de nimic!

    Cufundat in depresie, Hudson urmareste cat e ziua de lunga jocuri de golf la televizor. Providenta i-o scoate in cale pe Sara, iar Hudson stie ca ea il poate salva. Ea insa crede ca ar trebui sa se salveze singur. Vor reusi cei doi sa se inteleaga?

    Regia: Harris Goldberg
    4 1
    6.5
  • Good Boy (2003)

    Câinele extraterestru

    Un caine de pe planeta populata de caini, Sirius, este trimis pe Pamant pentru a verifica zvonurile conform carora cainii au esuat in a pune stapanire pe planeta noastra...

    Regia: John Robert Hoffman
    1 0
    5.1
  • Ignition (2001)

    Aprinderea

    O judecatoare federala si un fost US Marshall devenit bodyguardul ei vor sa deconspire un caz de coruptie din Pentagon si, ca urmare, undeva in cercurile obscure ale puterii, cineva decide ca cei doi trebuie eliminati.

    Regia: Yves Simoneau
    1 0
    5.0
  • American Dragons (1998)

    Dragoni americani

    Un lant de crime in Seul si in mai multe orase din SUA ii aduc laolalta pe doi investigatori. Ancheta comuna a coreanului Kim si americanului Tony Luca vor scoate la iveala un razboi de guerila mocnit intre Mafia Italiana din SUA si Yakuza.

    Regia: Ralph Hemecker
    0 0
    4.9
  • Firestorm (1998)

    Furtuna de foc

    STINGE FOCUL CU FOC. Jesse Graves (Howie Long), pompier specializat in stingerea incendiilor in paduri, conduce o echipa de elita care se parasuteaza in locurile devenite inaccesibile din cauza flacarilor.

    Regia: Dean Semler
    2 0
    4.8
  • Wrongfully Accused (1998)

    Prea-nevinovatul

    Comedia Wrongfully Acused il are în rol principal pe Leslie Nielson. Personajul sau e Ryan Harrisson, violonist. El merge la bogatasul Hibbing Goodhue, a carui sotie - Lauren - începe sa se apropie mai mult decat trebuie de el.

    Regia: Pat Proft
    52 0
    6.0
  • Bounty Hunters (1996)

    Vanatorii de recompense

    Jersey Bellini (Michael Dudikoff), un impatimit vanator de recompense, este nevoit sa faca echipa cu rivala lui dintotdeauna, atragatoarea B.B. (Lisa Howard), pentru a captura un evadat foarte periculos.

    Regia: George Erschbamer
    2 0
    4.5