Filmele cu Ben Stiller

  • Ben Stiller

    Ben Stiller

    58 de ani
    Data nașterii: 30.11.1965
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Brad's Status (2017)

    Statutul lui Brad

    Când Brad își însoțește fiul pe coasta de est, vizita îi provoacă o criză de încredere. Brad are o carieră plină de satisfacții și o viață confortabilă, dar lucrurile nu sunt așa cum și-a imaginat că vor fi când era la colegiu.

    Regia: Mike White
    17 4
    6.5
  • Zoolander 2 (2016)

    Manechinul Zoolander 2

    După 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) și ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) să distrugă... lumea!

    Regia: Ben Stiller
    15 1
    4.7
  • While We're Young (2014)

    Cât suntem tineri

    Josh si Cornelia sunt un cuplu ajuns la varsta a doua, a carui existenta este data peste cap de aparitia tinerilor Jamie si Darby, un cuplu ce ii face pe cei doi sa isi doreasca sa isi retraiasca tineretea.

    Regia: Noah Baumbach
    7 3
    6.3
  • Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

    O noapte la muzeu: Secretul faraonului

    Pregătiți-vă pentru cea mai sălbatică și plină de aventuri noapte la muzeu pe măsură ce Larry călătorește în jurul pământului, unind personajele preferate cu altele noi și pornind într-o călătorie epică pentru a salva magia.

    Regia: Shawn Levy
    29 0
    6.2
  • The Secret Life of Walter Mitty (2013)

    Viața secretă a lui Walter Mitty

    Walter Mitty este creator de benzi desenate, un tânăr timid, terorizat de şeful său şi cocoloşit de prea protectoarea sa mamă. Pentru a evada din viaţa de zi cu zi, Walter se imaginează protagonistul unor aventuri care mai de care mai nebuneşti.

    Regia: Ben Stiller
    29 5
    7.3
  • The Watch (2012)

    Extra pază-n cartier

    Patru prieteni din liniștitele suburbii ale unui oraș american au o idee grozavă: ce-ar fi să formeze un fel de poliție comunitară? Doar că cei patru vor descoperi curând că orășelul lor a fost invadat de extratereștrii deghizați în oameni obișnuiți.

    Regia: Akiva Schaffer
    18 2
    5.7
  • Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)

    Madagascar 3: Fugăriți prin Europa

    Ca sa încheie cercul, producătorii sunt convinși că de această dată Alex va reuși să ajungă din nou în New York, pentru a-și relua locul de rege neîncoronat al grădinii zoologice.

    Regia: Conrad Vernon, Tom McGrath, Eric Darnell
    24 0
    6.8
  • Tower Heist (2011)

    Jaf... la turnul mare

    Ben Stiller și Eddie Murphy sunt protagoniștii acestei comedii despre niște simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii

    Regia: Brett Ratner
    23 2
    6.2
  • Little Fockers (2010)

    O familie de coșmar

    O vizită neanunțată la reședința familiei Focker va duce la o nemaipomenită continuare a relației dintre Greg și durul său socru, Jack, mai ales că prin preajmă se află de această dată și cei mai mici membri ai clanului, Samantha și Henry.

    Regia: Paul Weitz
    26 2
    5.5
  • Megamind (2010)

    Megaminte

    Când MegaMind își învinge principalul oponent, pe bunul Metro Man, are impresia că lumea e a lui. Dar apoi cade într-o neagră depresie din cauza plictiselii. Ca să rezolve problema, el își creează un supererou rival, pe Titan...

    Regia: Tom McGrath
    15 1
    7.3
  • Greenberg (2010)

    Al şaselea lungmetraj din cariera de regizor a lui Noah Baumbach, Greenberg ni-l prezintă pe Roger Greenberg, un newyorkez care se mută la Los Angeles pentru a-şi limpezi minţile decis să pună ordine în propria viaţă.

    Regia: Noah Baumbach
    2 0
    6.2
  • The Marc Pease Experience (2009)

    Povestea lui Marc Pease

    Marc Pease a făcut parte din formația muzicală a liceului. La opt ani după absolvire, Marc își da seama că el încă trăiește în trecut.

    Regia: Todd Louiso
    0 0
    4.0
  • Merry Madagascar (2009)

    Madagascar fericit

    Regia: David Soren
    7 1
    6.6
  • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

    Regia: Shawn Levy
    27 0
    6.0
  • Tropic Thunder (2008)

    Tunet tropical

    Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume.

    Regia: Ben Stiller
    38 3
    7.1