Filmele cu Ben Stiller

 • Leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria, girafa Melman si prietenii lor lemurii reusesc sa evadeze de pe insula pe care esuasera si, in loc sa se indrepte spre Statele Unite, ajung in Africa. Aici fac cunostinta cu familia lui Alex...

  Regia: Tom McGrath, Eric Darnell
  11 0
  6.6
 • The Heartbreak Kid (2007)

  Cât durează o căsnicie

  O comedie romantică neconvenţională, asezonată cu picanterii şi poante obraznice. Rezultatul? O îndrazneaţă comedie a erorilor în toate registrele: sentimental, erotic şi relaţional.

  Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
  16 1
  5.8
 • School for Scoundrels (2006)

  Clasa de tăntălăi

  Roger e timid, dar se trateaza... Cum e indragostit de Amanda, Roger e disperat sa capete incredere in el, pentru a avea curaj sa faca primul pas. Solutia? Cursurile lui Dr. P, ale carui metode neortodoxe si adesea periculoase garanteaza rezultate.

  Regia: Todd Phillips
  1 0
  5.9
 • Night at the Museum (2006)

  O noapte la muzeu

  Larry crede că e predestinat pentru ceva măreț. Nici nu și-a imaginat cât de "măreț", atunci când a acceptat ceea ce părea a fi munca de jos: paznic la un muzeu de științe naturale. În timpul rondului, lucruri ieșite din comun încep să aibă loc.

  Regia: Shawn Levy
  22 0
  6.4
 • Madagascar (2005)

  Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York, naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă!

  Regia: Tom McGrath, Eric Darnell
  19 0
  6.9
 • Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

  Păzea la minge!

  În încercarea de a-și salva clubul sportiv de la preluarea de către o companie rivală mai mare, un grup de tipi încearcă să joace cel mai tembel joc inventat vreodată: Dodgeball (Păzea la minge!).

  Regia: Rawson Marshall Thurber
  9 0
  6.7
 • Starsky & Hutch (2004)

  Starsky și Hutch

  Actiunea se petrece in anii '70 in orasul Bay City. Dave si Ken sunt doi politisti care primesc de fiecare data cele mai grele misiuni . Cei doi parteneri se bazeaza pe ponturile vandute de Huggy Bear, pentru a rezolva un caz de omucidere

  Regia: Todd Phillips
  13 1
  6.1
 • Envy (2004)

  Invidia

  Nick Vanderpark şi Tim Dingman sunt vecini şi foarte buni prieteni. Mai mult, ei lucrează împreună la o fabrică. Cei doi îşi doresc ceva mai mult de la viaţă, iar Nick şi-a făcut un obicei din a pune la cale planuri stupide de îmbogăţire rapidă

  Regia: Barry Levinson
  4 0
  4.8
 • Along Came Polly (2004)

  Pe parcurs a venit Polly

  Viața ordonată a proaspăt căsătoritului Reuben Feffer (Ben Stiller) o ia razna după ce se îndrăgostește pe nesimțite de Polly Prince, o fostă colegă de clasă (Jennifer Aniston).

  Regia: John Hamburg
  17 0
  6.0
 • Meet the Fockers (2004)

  Doi cuscri de coșmar

  Este continuarea filmului de mare succes Un socru de cosmar. De data aceasta, nebunia incepe cand familia Byrnes (Robert de Niro si Blythe Danner) se intalneste cu familia Focker (Dustin Hoffman si Barbra Streisand) pentru prima data...

  Regia: Jay Roach
  31 0
  6.3
 • Duplex (2003)

  Un tanar cuplu are sansa de a se muta intr-un apratament superb (duplex) intr-un cartier de renume din New York. Singura problema este vecina lor, o batranica

  Regia: Danny DeVito
  13 1
  5.9
 • The Royal Tenenbaums (2001)

  Familia regală Tenenbaum

  O distributie de zile mari intr-o comedie despre o familie de genii. Ei se reunesc atunci cand un membru al familiei anunta ca are o boala incurabila.

  Regia: Wes Anderson
  17 1
  7.6
 • Zoolander (2001)

  Manechinul Zoolander

  Ce va face unul dintre cei mai cunoscuti barbati fotomodel atunci cand va fi implicat intr-un complot de asasinare a Prim Ministrului Malaesiei? Pai cum ce? Va salva situatia si va deveni un adevarat erou American.

  Regia: Ben Stiller
  12 0
  6.5
 • Keeping the Faith (2000)

  Preotul, rabinul și fata

  Buni prieteni înca din copilarie, Jake si Brian sunt doi burlaci tineri, aratosi si plini de succes. Când Anna, prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lor.

  Regia: Edward Norton
  11 0
  6.4
 • Meet the Parents (2000)

  Un socru de coșmar

  O tânără face imprudența să-și aducă acasă logonicul ca să-l cunoască pe tatăl său. Dar totul merge din rău în mai rău pentru tânărul Greg Focker. Iar neîndemânarea lui timidă transformă totul în haos.

  Regia: Jay Roach
  34 2
  7.0