Filmele și serialele cu Ben Whishaw

  • Ben Whishaw

    Ben Whishaw

    43 de ani
    Data nașterii: 14.10.1980
    Locul nașterii: Clifton, Bedfordshire, England, UK
  • This Is Going to Hurt (2022)

    O să doară

    Scenariul: Dr Adam Kay
    4 3
    8.4
  • No Time to Die (2021)

    Nu e vreme de murit

    Acțiunea din No Time to Die/Nu e vreme de murit are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când...

    Regia: Cary Joji Fukunaga
    Oscar-uri:
    327 29
    7.3
  • Little Joe (2019)

    Micul Joe

    Fitogeneticiana Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseții ei, ci și valorii terapeutice. Însă pe măsură ce floarea crește, cresc și suspiciunile lui Alice că noua sa creație nu e chiar atât de inofensivă.

    Regia: Jessica Hausner
    10 3
    5.8
  • Mary Poppins Returns (2018)

    Mary Poppins revine

    Jane și Michael Banks sunt acum adulți, iar Michael are și el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

    Regia: Rob Marshall
    67 15
    6.7
  • A Very English Scandal (2018)

    Un scandal britanic

    Finele anilor 60. Jeremy Thorpe, liderul Partidului Liberal, are un secret pe care se chinuie să îl păstreze. Dar cât timp există Norman Scott, fostul său iubit, geniala carieră a lui Thorpe e în pericol.

    24 4
    7.7
  • Paddington 2 (2017)

    Paddington s-a integrat perfect în Windsor Gardens, unde dăruieşte tuturor fericire şi marmeladă. Ursuleţul găseşte o carte într-un anticariat şi ar vrea să o cumpere. Cartea este furată, iar pentru Paddington devine prioritară demascarea hoţului.

    Regia: Paul King
    99 5
    7.8
  • A Hologram for the King (2016)

    Hologramă pentru rege

    Filmul spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

    Regia: Tom Tykwer
    15 3
    6.1
  • The Danish Girl (2016)

    Daneza

    Este anul 1910, iar pictoriţa Gerda Gottlieb aşteaptă un model. Acesta întârzie să apară, aşa că Gerda îl roagă pe soţul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu ştie că acest eveniment minor le va schimba vieţile

    Regia: Tom Hooper
    Oscar-uri:
    14 3
    7.1
  • London Spy (2015)

    Scenariul: Tom Rob Smith
    6 2
    7.4
  • Suffragette (2015)

    Sufragete

    O dramă impresionantă, insiprată de fapte reale, care prezintă lupta femeilor pentru obținerea dreptului la vot. E povestea unor femei puternice, care au riscat tot ce au avut.

    Regia: Sarah Gavron
    8 0
    6.9
  • In the Heart of the Sea (2015)

    În inima mării

    În iarna anului 1820, ambarcațiunea Essex este atacată și distrusă de o balenă uriașă cu o voință distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt și lupta pentru salvare a echipajului

    Regia: Ron Howard
    52 3
    6.9
  • Spectre (2015)

    Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri:
    144 1
    6.8
  • Paddington (2014)

    Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei.

    Regia: Paul King
    46 3
    7.3
  • Days and Nights (2014)

    Zile și nopți

    Regia: Christian Camargo
    1 0
    4.6
  • Lilting (2014)

    După moartea lui Kai, unicul ei fiu, Junn, o femeie de origine chineză, trăieşte în Londra într-un azil de bătrâni. Într-o zi, primeşte vizita iubitului lui Kai, Richard, despre care nu ştia nimic până atunci. Deşi Junn se arată iniţial reticentă...

    Regia: Hong Khaou
    2 0
    7.2