Filmele și serialele cu Benicio del Toro

 • Benicio del Toro

  Benicio del Toro

  57 de ani
  Data nașterii: 19.02.1967
  Locul nașterii: San Germán, Puerto Rico
  Oscaruri:
 • Reptile (2023)

  Reptilă

  În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții.

  Regia: Grant Singer
  70 7
  6.8
 • The French Dispatch (2021)

  Depeșa franceză

  Regia: Wes Anderson
  40 12
  7.1
 • No Sudden Move (2021)

  Fără mișcări bruște

  O dramă din anii 1950, în care un grup de criminali cred c-au fost păcăliți în timpul ultimii misiuni.

  Regia: Steven Soderbergh
  49 15
  6.4
 • Dora and the Lost City of Gold (2019)

  Dora în căutarea Orașului Secret

  Dora, o tânără exploratoare, pornește, însoțită de câțiva prieteni, într-o aventură în căutarea părinților ei. Adolescenta nu doar că vrea să-și salveze părinții, dar și să afle povestea din spatele unui misterios oraș de aur dispărut.

  Regia: James Bobin
  56 13
  6.1
 • Escape at Dannemora (2018)

  Evadare din Dannemora

  Acest serial se bazează pe ciudata evadare dintr-o închisoare din nordul New York-ului, din 2015, evadare ce a dus la căutarea națională a doi condamnați pentru crimă, ajutați să fugă de amanta lor, o femeie gardian căsătorită.

  Scenariul: Brett Johnson, Michael Tolkin
  67 4
  7.9
 • Războiului împotriva drogurilor a escaladat de-a lungul graniței dintre SUA și Mexic. Cartelurile au început să facă trafic cu teroriști de dincolo de frontiera SUA, așa că CIA îi trimite pe Graver și Alejandro pentru a elimina această problemă.

  Regia: Stefano Sollima
  310 13
  7.1
 • A Perfect Day (2015)

  O zi perfectă

  Mai mulți lucrători sociali încearcă să rezolve o criză într-o zonă periculoasă. Sophie vrea să ajute, Mambrú a văzut multe și vrea să plece acasă, Katya l-a vrut la un moment dat pe Mambrú, Damir vrea ca războiul să se termine și B nu știe ce vrea.

  Regia: Fernando León de Aranoa
  15 1
  6.8
 • The Little Prince (2015)

  Micul prinț

  Ecranizare după mult iubita carte pentru copii a lui Antoine de Saint-Exupéry: Un pilot se prăbușește în deșert și întâlnește un băiețel de pe o planetă îndepărtată. Visul său? Să aibă un prieten...

  Regia: Mark Osborne
  10 0
  7.6
 • Sicario (2015)

  Sicario: Asasinul

  În limba spaniolă, Sicario înseamnă asasin. În zona de frontieră fără legi care se întinde între SUA și Mexic, o agentă FBI idealistă e înscrisă de un oficial guvernamental într-un grup operativ destinat luptei tot mai mari împotriva drogurilor

  Regia: Denis Villeneuve
  164 7
  7.7
 • Escobar: Paradise Lost (2014)

  Escobar: Paradisul pierdut

  În Columbia, un surfer tânăr întâlneşte pe femeia visurilor lui, iar apoi îl întâlneşte pe unchiul ei, nimeni altul decât... Pablo Escobar

  Regia: Andrea Di Stefano
  8 1
  6.5
 • Guardians of the Galaxy (2014)

  Gardienii galaxiei

  Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase.

  Regia: James Gunn
  219 3
  8.0
 • Filmul prezintă povestea unei prietenii care se naște între un amerindian, pacient al unui sanatoriu, imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, și terapeutul său, psihanalistul și antropologul Georges Devreux.

  Regia: Arnaud Desplechin
  5 0
  6.1
 • Savages (2012)

  Brutele

  Ben si Chon au împreună o afacere profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viaţă idilică până în ziua când cartelul mexican Baja le impune să devină parteneri.

  Regia: Oliver Stone
  27 3
  6.4
 • The Wolfman (2010)

  Omul lup

  Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgostește de Gwen. Când Larry o salvează pe o prietenă a lui Gwen de un lup, bărbatul e mușcat și devine vârcolac. Sătenii încep să vâneze bestia.

  Regia: Joe Johnston
  Oscar-uri:
  32 3
  5.8
 • Che: Part Two (2008)

  Che: Part Two prezintă senzaționala sosire a lui Che Guevara la New York în 1964 pentru a vorbi în fața Națiunilor Unite și continuă, conform descrierii, până la asasinarea sa în jungla boliviană.

  Regia: Steven Soderbergh
  16 0
  6.8