Filmele cu Betty Buckley

  • Betty Buckley

    Betty Buckley

    76 de ani
    Data nașterii: 03.07.1947
    Locul nașterii: Big Spring, Texas, USA
  • Imaginary (2024)

    Demonul copilăriei

    Regia: Jeff Wadlow
    1 1
    4.7
  • Split (2016)

    Tulburatul

    Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, "Bestia", o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

    Regia: M. Night Shyamalan
    189 13
    7.3
  • The Happening (2008)

    Întâmplarea

    Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 4
    5.0
  • Simply Irresistible (1999)

    Irezistibilă

    Amanda nu are deloc incredere in ea. Desi a mostenit un restaurant, il poate pierde, pentru ca este convinsa ca nu stie sa gateasca. Intr-o zi, in piata, in timp ce cumpara crabi, il cunoaste pe Tom.

    Regia: Mark Tarlov
    8 1
    5.2
  • Another Woman (1988)

    Cealaltă femeie

    Scenaristul si regizorul Woody Allen creeaza “o drama matura, fascinanta si plina de forta” (Leonard Maltin), studiind viata unui profesor de filosofie realizat, care ajunge la un pas de întelegerea de sine. Cu o distributie superba, condusa de...

    Regia: Woody Allen
    5 1
    7.2
  • Frantic (1988)

    Căutare disperată

    Harrison Ford este un medic american care merge la Paris impreuna cu sotia lui. Calatoria celor doi are un dublu scop: pe de o parte, personajul interpretat de Harrison Ford duce o comunicare importanta la o conferinta medicala iar pe de alta, cei...

    Regia: Roman Polanski
    29 0
    6.8
  • Roses Are for the Rich (1987)

    Trandafirii sunt pentru cei bogați

    Intr-un orasel din Appalachia, sotul lui Autumn moare intr-o explozie suspecta in mina. Ea jura sa se razbune pe patronul minei, Douglas Osborne si isi dedica viata sa-l distruga, chiar si cu pretul fericirii ei.

    Regia: Michael Miller
    6 2
    6.3
  • Tender Mercies (1983)

    Cântecul vieții

    Regia: Bruce Beresford
    Oscar-uri:
    7 1
    7.3
  • Carrie (1976)

    Carrie, la fel ca toate personajele lui De Palma, isi cauta inconstient identitatea. Carrie White este o paria. Ostracizata de colegii de clasa, Carrie schimba rareori cateva cuvinte cu acestia.

    Regia: Brian De Palma
    22 0
    7.4