Filmele și serialele cu Beverly D'Angelo

 • Beverly D'Angelo

  Beverly D'Angelo

  70 de ani
  Data nașterii: 15.11.1951
  Locul nașterii: Columbus, Ohio, United States
 • The Unicorn (2018)

  Unicornul

  Caleb și Malory sunt logodiți, iar, după ce descoperă secretul unei căsnicii fericite, participă la o aventură care le va testa relația.

  Regia: Robert Schwartzman
  3 2
  5.2
 • Wakefield (2016)

  Howard pare să le aibă pe toate, o slujbă de succes, o familie frumoasă și o casă în suburbii, până când într-o zi el dispare. Fără știrea familiei, el se află încă acolo – ascuns, el observă în secret viețile lor.

  Regia: Robin Swicord
  22 9
  6.3
 • Vacation (2015)

  Vacanță cu peripeții

  Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

  Regia: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
  18 3
  6.1
 • Accidental Love (2015)

  Dragoste accidentală

  Accidental Love (Nailed) este o satiră politico-romantică în regia lui David O. Russell. Pelicula o are în prim plan pe Alice Eckle, o chelneriță naivă dintr-un mic orășel american căreia, în mod accidental, i se introduce un cui în cap

  Regia: David O. Russell
  9 0
  4.1
 • All American Christmas Carol (2013)

  Colind de Crăciun

  Regia: Ron Carlson
  0 0
  4.5
 • Bounty Killer (2013)

  Vânătorii de cadavre

  Regia: Henry Saine
  12 4
  5.4
 • The House Bunny (2008)

  Iepurașul casei

  Simpatica Anna Faris o întruchipează pe Shelley, un iepuraș Playboy care le învață pe câteva studente cum să cucerească băieții pentru ca în final să-și dea seama ea însăși că ceea ce apreciază băieții cel mai mult sunt calitățile sufletești.

  Regia: Fred Wolf
  10 1
  5.5
 • Terra (2007)

  Bătălie pentru Terra

  Terra, o planetă aflată departe de sistemul nostru solar, este un loc unde domină pacea și toleranța. Fără războaie. Fără arme de distrugere în masă... Toate acestea până în momentul în care Pământenii vor să pună mâna pe această lume.

  Regia: Aristomenis Tsirbas
  6 1
  6.5
 • Relative Strangers (2006)

  Pierdut familie!

  Danny DeVito este producatorul si unul dintre actorii principali ai acestei comedii despre drama prin care trece o persoana care si-a pierdut familia si tragedia pe care o traieste … atunci cand si-o regaseste!

  Regia: Greg Glienna
  1 0
  5.3
 • Entourage (2004)

  Anturaj

  Anturaj / Entourage, o producţie originală HBO, este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg. Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi a lui Vincent (Vince)...

  Scenariul: Doug Ellin
  6 0
  8.4
 • American History X (1998)

  Povestea X a Americii

  Edward Norton este Derek Vinyard, un adolescent neo-nazist care crede cu fervoare în surpremația ariana dupa ce este sedus de mesajul periculos al gurului rasist Cameron (Stacy Keach).

  Regia: Tony Kaye
  31 1
  8.5
 • Vegas Vacation (1997)

  Vacanta in Las Vegas

  Dupa o groaza de peripetii, familia Griswold alege destinatia perfecta: Las Vegas, Nevada! Numai ca nimeni nu a luat in seama un amanunt... Tentatiile din Las Vegas sunt presarate cu stralucire, dar si cu capcane periculoase...

  Regia: Stephen Kessler
  9 0
  6.0
 • Eye for an Eye (1996)

  Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte

  Sally Filed, de două ori distinsă cu premiul Oscar, Kiefer Sutherland şi Ed Harris evoluează în acest thriller emoţionant despre nedreptăţile unei lumi sălbatice. Viaţa lui Karen McCann (Sally Field) este distrusă când un necunoscut dă buzna în...

  Regia: John Schlesinger
  9 1
  6.2
 • Lightning Jack (1994)

  Jack Fulgeratorul

  Pentru a-şi asigura o bătrâneţe liniştită, Lighting Jack, un bandit, trăgător de elită, doreşte să dea o ultimă lovitură. Dar pentru a reuşi, are nevoie de un asociat. Cel pe care-l găseşte este Ben Doyle, un tânăr de culoare, surdo-mut, fără...

  Regia: Simon Wincer
  8 0
  5.5
 • Man Trouble (1992)

  Când bărbații nu-ți dau pace

  Jack Nicholson, intr-un rol mai putin obisnuit, acela de dresor de caini. Si nu orice fel de caini, ci caini de paza. Ellen Barkin este o cantareata de opera rafinata, terorizata de necunoscuti si de necunoscut.

  Regia: Bob Rafelson
  6 1
  4.7