Filmele cu Bill Cosby

  • Bill Cosby

    Bill Cosby

    86 de ani
    Data nașterii: 12.07.1937
    Locul nașterii: Philadelphia, PA, USA
  • What's My Name: Muhammad Ali (2019)

    Care este numele meu? Muhammad Ali

    Documentarul în două părți “Care este numele meu? Muhammad Ali” zugrăvește un portret intim al unui bărbat care, împotriva tuturor posibilităților, a reușit imposibilul.

    Regia: Antoine Fuqua
    5 0
    8.4
  • Regia: Jon Brewer
    2 0
    7.4
  • Jack (1996)

    Jack, un baiat de 10 ani cu o minte pe masura, are trupul unui barbat de 40 de ani. Cresterea sa biologica accelerata a fost cauzata de o boala congenitala care ii face corpul sa imbatraneasca de patru ori mai repede decat in mod normal.

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    5.8
  • I Spy Returns (1994)

    "Sunt spion" se întoarce

    Fostul agent secret Alexander "Scotty" Scott, acum profesor de limbi romanice la un liceu din California, e șocat să afle că fiica sa, Nicole, s-a angajat în Serviciile Secrete. Apelând la directorul organizației, Kelly Robinson, fostul său...

    Regia: Jerry London
    1 0
    4.8
  • The Meteor Man (1993)

    Meteor Man

    O fantezie comica in care un profesor este lovit de un meteorit magic si descopera ca a dobandit superputeri, pe care le foloseste pentru a aduce linistea in cartierul sau.

    Regia: Robert Townsend
    5 0
    5.2
  • Ghost Dad (1990)

    Tatal fantoma

    Elliot, un văduv cu trei copii, suferă un accident și ajunge în comă. Dar spiritul său părăsește corpul în tot acest timp și se transformă într-o fantomă ce se plimbă peste tot și se materializează numai noaptea.

    Regia: Sidney Poitier
    1 0
    4.4
  • California Suite (1978)

    Hotel California

    Patru povesti separate si total diferite se intalnesc intr-un hotel in California. Actrita britanica Diana Barrie (Maggie Smith) este nominalizata la Oscar si vine cu sotul ei, Sidnet Cochran (Michael Caine) pentru a participa la Ceremonie....

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    6 0
    6.2
  • Uptown Saturday Night (1974)

    Sâmbătă noaptea, în oraș

    Steve Jackson şi Wardell Franklin fac o vizită la doamna Zenobia: un club de noapte luxos, dar ilegal. În timpul vizitei locul e jefuit şi cei doi sunt obligaţi să dea portofelele. Dar portofelul lui Steve conţinea un bilet la loterie câştigător.

    Regia: Sidney Poitier
    3 0
    6.6