Filmele și serialele cu Bill Hader

  • Bill Hader

    Bill Hader

    45 de ani
    Data nașterii: 07.06.1978
    Locul nașterii: Tulsa, Oklahoma, USA
  • Lightyear (2022)

    Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie... to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

    Regia: Angus MacLane
    54 2
    6.1
  • The Addams Family 2 (2021)

    Familia Addams 2

    Soții Addams se încurcă în aventuri mai ciudate și se trezesc implicați în înfruntări hilare cu tot felul de personaje nebănuitoare.

    Regia: Conrad Vernon, Greg Tiernan, Laura Brousseau
    38 6
    5.4
  • Nicole (2019)

    Noelle: Fiica lui Moș Crăciun

    Fiica lui Kris Kringle este cuprinsă de spiritul Crăciunului, dar și-ar dori să poată face ceva important ca fratele ei, Nick, care îi va lua locul tatălui lor de acest Crăciun. Când Nick este pe cale să se sfărâme precum o prăjitură de turtă...

    Regia: Marc Lawrence
    33 1
    6.3
  • The Angry Birds Movie 2 (2019)

    Angry Birds: Filmul

    Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu ticăloșii porcușori verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze.

    Regia: John Rice, Thurop Van Orman
    73 6
    6.4
  • It Chapter Two (2019)

    It: Capitolul 2

    Pentru că odată la 27 de ani răul revine la suprafață în orașul Derry, cei cinci prieteni din copilărie plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente pentru o nouă confruntare cu Pennywise.

    Regia: Andy Muschietti
    94 17
    6.5
  • Barry (2018)

    În acest nou serial de comedie neagră, un asasin plătit deprimat are o revelație în carieră - descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles - dar de o viață în afara legii nu se scapă atât de ușor.

    Scenariul: Bill Hader, Alec Berg
    75 9
    8.4
  • Power Rangers (2017)

    Gardienii puterii

    Un grup de liceeni cărora li se conferă superputeri unice își valorifică abilitățile ca să salveze lumea.

    Regia: Dean Israelite
    168 42
    5.9
  • Maggie's Plan (2016)

    Planul lui Maggie

    Planul lui Maggie de a fi mamă singură este dat peste cap atunci când se îndrăgostește de John, un bărbat însurat. Dar după trei ani și un copil, Maggie se întreabă dacă nu cumva iubitul ei și fosta soție nu sunt cumva perfecți unul pentru altul.

    Regia: Rebecca Miller
    5 3
    6.2
  • The BFG (2016)

    Marele Uriaș Prietenos

    Povestea unei fetițe, a reginei Angliei și a unui uriaș binevoitor, cunoscut sub numele de BFG, care pornesc într-o aventură ca să captureze uriașii răi, care mănâncă oameni și care au invadat lumea oamenilor.

    Regia: Steven Spielberg
    44 3
    6.3
  • The Angry Birds Movie (2016)

    Angry Birds - Filmul

    Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei?

    Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
    30 1
    6.3
  • Riley's First Date? (2015)

    Prima întâlnire a lui Riley?

    Regia: Josh Cooley
    0 0
    7.4
  • Trainwreck (2015)

    O tipă dezastru

    Comedia lui Judd Apatow are în centrul atenției o tânără (Amy Schumer) cu o deosebită aversiune pentru responsabilitate. Ea își dă seama că obiceiurile ei nu foarte constructive nu o vor ajuta pe termen lung, prin urmare încearcă să se schimbe

    Regia: Judd Apatow
    21 4
    6.2
  • Inside Out (2015)

    Întors pe dos

    Viața lui Riley este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților

    Regia: Pete Docter, Ronnie del Carmen
    Oscar-uri:
    35 3
    8.1
  • Accidental Love (2015)

    Dragoste accidentală

    Accidental Love (Nailed) este o satiră politico-romantică în regia lui David O. Russell. Pelicula o are în prim plan pe Alice Eckle, o chelneriță naivă dintr-un mic orășel american căreia, în mod accidental, i se introduce un cui în cap

    Regia: David O. Russell
    9 0
    4.1
  • The Disappearance of Eleanor Rigby: Them (2014)

    Dispariția lui Eleanor Rigby: Ei

    Fiecare dragoste își scrie propria poveste. La fel și a lui Eleanor și Connor; o dragoste creată pentru a supraviețui catastrofelor mici și mari ale vieții de zi cu zi. Până în ziua în care relația lor este pusă în mod neașteptat la încercare....

    Regia: Ned Benson
    4 1
    6.3