Filmele cu Bill Maynard

  • Bill Maynard

    Bill Maynard

    Data nașterii: 08.10.1928
    Decedat: 30.03.2018 (89 de ani)
  • Toate vacantele angajatilor britanici sunt extrem de plictisitoare. Motiv pentru care acestia organizeaza petreceri erotice. Dar distractia se termina cand un nou director este hotarat sa le schimbe obiceiurile proaste.

    Regia: Norman Cohen
    1 2
    4.2
  • Robin and Marian (1976)

    Robin și Marian

    Robin Hood si prietenul sau, Micul John, se intorc in padurea lor, Sherwood, satui de cruciade si brutalitatea lor. Ei sunt informati de vechii lor prieteni, Friar Tuck si Will Scarlett, ca Maid Marian traieste acum ca stareta la o manastire.

    Regia: Richard Lester
    20 3
    6.5
  • Carry on Dick (1974)

    Tot inainte Dick!

    Din cauza mai multor jafuri, capitanul Fancey si sergentul Strapp vor sa-i prinda cu tot dinadinsul pe faptasi, dar mai ales pe seful acestora. Ei ii cer ajutor parintelui Flasher, dar acesta le face o mare surpriza.

    Regia: Gerald Thomas
    8 0
    5.9
  • Carry on Matron (1972)

    Tot inainte, sora sefa!

    La maternitatea Finisham au loc lucruri ciudate, dar cat se poate de amuzante. Barbati deghizati in infirmiere, sotii gata sa nasca, multe incurcaturi...totul pentru furtul unor pilule contraceptive. Sid Carter (Sid James) va fi capul rautatilor...

    Regia: Gerald Thomas
    5 0
    6.2
  • Carry on at Your Convenience (1971)

    Tot Înainte, La Lucru, Muncitori!

    Echipa de la Carry on lucreaza acum intr-o fabrica de obiecte sanitare, in care fata maistrului si baiatul patronului se iubesc, in care liderul sindical nu este luat prea in serios de cei ale caror interese le reprezinta, si in care o greva...

    Regia: Gerald Thomas
    6 0
    6.2