Filmele cu Bill Tung

  • Bill Tung

    Bill Tung

    Data nașterii: 30.03.1933
    Decedat: 22.02.2006 (72 de ani)
  • First Strike (1996)

    Povestea polițienească IV: Prima lovitură

    Simpaticul actor, maestru desavarsit in tehnica artelor martiale, interpreteaza in acest film exploziv rolul unui superdetectiv din Hong Kong pe care CIA il insarcineaza cu prinderea unei contrabandiste de valuta pe nume Natasha.

    Regia: Stanley Tong
    20 0
    6.6
  • Rumble in the Bronx (1995)

    Bubuială în Bronx

    Sosit la New York pentru a participa la nunta unchiului său, Keong se oferă să aibă grijă de magazinul lui pe perioada lunii de miere. Aici se va confrunta cu bande care creează probleme în cartier, așa ca va rezolva situația în stilul lui personal.

    Regia: Stanley Tong
    36 2
    6.7
  • Supercop (1992)

    Povestea polițienească III: Super-polițistul

    Inspectorul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este trimis sub acoperire în China pentru a desființa o rețea de traficanți de droguri. Primește și o mână de ajutor, de la frumoasa directoare a INTERPOL, Jessica Yang (Michelle Yeoh).

    Regia: Stanley Tong
    29 1
    6.9
  • Miracles: The Canton Godfather (1989)

    Nașul din Canton

    În căutarea unui loc de muncă Cheng Wah Kuo (Jackie Chan) este prins în conflictul a două clanuri de mafioți. Ajuns șeful uneia dintre ele, Jackie schimbă modul lor de a face bani și de a-și desfășura activitatea.

    Regia: Jackie Chan
    13 0
    6.9
  • Police Story 2 (1988)

    Povestea polițienească II

    In ciuda succeselor in lupta pentru stoparea criminalitatii, politistul Chan Ka Kui este pedepsit din cauza metodelor neortodoxe pe care le aplica si este trimis acolo unde politistii recalcitranti isi ispasesc pacatele: la circulatie.

    Regia: Jackie Chan
    37 2
    7.1
  • 'A' gai wak 2 (1987)

    Pământ și apă: Corupție în suburbii

    Dragon Ma s-a întors după ce a scăpat mările de groaznicul pirat Lo. Înapoi pe uscat, acesta are o nouă misiune: să curețe o suburbie de corupție și crimă.

    Regia: Jackie Chan
    17 1
    7.0
  • Police Story (1985)

    Povestea polițienească

    Kevin (Jackie Chan), un politist din Hong Kong, primeste misiunea de a asigura protectia Salinei Fong (Brigitte Lin), o tanara care a fost obligata sa depuna marturie impotriva capului mafiot Chu Tu.

    Regia: Jackie Chan, Chen Chi-Hwa
    35 1
    7.5