Filmele cu Bille Brown

  • Bille Brown

    Bille Brown

    Data nașterii: 11.01.1952
    Decedat: 13.01.2013 (61 de ani)
  • The Lovers (2015)

    Marea Barieră de Corali, 2020. După o periculoasă scufundare făcută pentru a-și salva soția, Jay Fennel, un arheolog marin, ajunge în comă într-un spital din Boston. Pe perioada comei, Fannel "călătorește" în Pune, India, în anul 1778.

    Regia: Roland Joffé
    10 2
    4.6
  • The Eye of the Storm (2011)

    Centrul furtunii

    Elizabeth Hunter a fost o femeie frumoasa si autoritara, care s-a casatorit cu un barbat bogat din inalta societate australiana, ducand o existenta promiscua si exercitand un control tiranic asupra celor doi copii ai sai pe nume Basil si Dorothy.

    Regia: Fred Schepisi
    4 2
    6.0
  • The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

    Cronicile din Narnia: Călătoria pe mare cu Zori de zi

    Lucy și Edmund Pevensie se întorc în Narnia împreună cu enervantul lor văr Eustace. Aici se întâlnesc iarăși cu prințul Caspian, acum devenit rege, și acesta îi ia într-o aventuroasă călătorie pe nava regală.

    Regia: Michael Apted
    55 0
    6.3
  • Regia: Tomas Villum Jensen
    2 1
    5.8
  • Dying Breed (2008)

    Regia: Jody Dwyer
    3 0
    5.3
  • Unfinished Sky (2007)

    Cer nesfarsit

    Unfinished Sky spune povestea lui John Woldring, un fermier dintr-o zona slab populata, care o ia in gazda pe Tahmeena, o tanara afgana fugita dintr-un bordel...

    Regia: Peter Duncan
    1 0
    6.8
  • The Man Who Sued God (2001)

    Omul care s-a judecat cu Dumnezeu

    Cand barca ii este lovita de trasnet, Steve Myers cere despagubiri de la societatea de asigurari. Dar, pentru ca aceasta nu este dispusa sa plateasca, Steve se implica intr-un proces greu, in care se lupta singur, impotriva tuturor celor care nu-i...

    Regia: Mark Joffe
    3 0
    6.4
  • The Dish (2000)

    Parabolica

    Antena e povestea zilelor febrile de dinainte de transmiterea televizata in direct a primilor pasi ai omului pe Luna. O schimbare de ultim moment in programul misiunii Apollo XI a facut ca micul orasel Parkes din Australia, unde se afla antena de...

    Regia: Rob Sitch
    4 1
    7.2
  • Oscar and Lucinda (1997)

    Oscar și Lucinda

    In Anglia anilor 1800 il intalnim pe Oscar (Palph Fienne), un tanar preot Anglican, inadaptabil si surghiunit de propria-i familie. Lucinda, o tanara bogata, de origine australiana vrea sa construiasca o biserica din sticla.

    Regia: Gillian Armstrong
    7 1
    6.5
  • Fierce Creatures (1997)

    Creaturi Fioroase

    Willa are șansa de a conduce o gradină zoologică din Marwood, Anglia. Ca să facă impresie bună patronului, Willa face un proiect de transformare a grădinii zoologice într-un zgomotos parc de distracții menit să aducă grămezi de bani.

    Regia: Robert Young, Fred Schepisi
    8 0
    6.4