Filmele cu Billy Connolly

  • Billy Connolly

    Billy Connolly

    81 de ani
    Data nașterii: 24.11.1942
    Locul nașterii: Anderston, Glasgow, Scotland, UK
  • What We Did on Our Holiday (2014)

    Ce am făcut în vacanța noastră

    Parintii sunt in pragul separarii, dar pleaca impreuna cu copiii intr-o vacanta in Scotia. Bunicul este bolnav, asa ca nu vor sa-i dezvaluie adevarata stare de fapt dintre ei. Dar copiii impartasesc cu inocenta totul...

    Regia: Andy Hamilton, Guy Jenkin
    4 0
    6.9
  • Quartet (2012)

    Cvartet

    Wilf și Reggie sunt prieteni de-o viață și s-au retras împreună cu Cissy într-un azil destinat cântăreților de operă pensionați. În fiecare an, la Beecham House se celebrează ziua de naștere a compozitorului Giuseppe Verdi printr-un concert în...

    Regia: Dustin Hoffman
    4 0
    6.8
  • Brave (2012)

    Neînfricată

    Brave este o poveste spusă cu haz, cu accent scoțian, care va purta spectatorii de toate vârstele pe frumoasele meleaguri ale Scoției, unde vor trăi, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida, o aventură de neuitat.

    Regia: Steve Purcell, Brenda Chapman, Mark Andrews
    Oscar-uri:
    32 2
    7.1
  • Regia: Kevin Deters, Stevie Wermers-Skelton
    0 0
    6.9
  • Gulliver's Travels (2010)

    Călătoriile lui Gulliver

    Aflat într-o călătorie spre Bermuda, Gulliver eșuează pe țărmul unei țări necunoscute si se trezeste capturat de o mulțime de omuleți de-o șchioapă. Călătorul va afla curând că țara respectivă se cheamă Lilliput, iar locuitorii acesteia liliputani.

    Regia: Rob Letterman
    21 0
    4.9
  • The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

    Sfinții de la periferie II: Ziua tuturor sfinților

    Frații MacManus duc o viață simplă și liniștită în Irlanda, alături de tatăl lor, dar când află că respectatul și iubitul lor preot a fost ucis de Mafie, cei doi se întorc în Boston pentru a-i pedepsi pe responsabili.

    Regia: Troy Duffy
    18 2
    6.2
  • Open Season 2 (2008)

    Năzdrăvanii din Pădure 2

    În cel de-al doilea film Open Season, Boog și Elliot se întorc pentru noi aventuri nebunatice. După ce s-a îndrăgostit nebunește de Giselle, Elliot a pornit spre altar... însă cu un ușor ocol, căci domnul Weenie a fost răpit

    Regia: Matthew O'Callaghan, Todd Wilderman
    10 1
    5.5
  • The X Files: I Want to Believe (2008)

    Dosarele X: Vreau să cred

    Mulder și Scully sunt chemați să rezolve dispariția unei agente. Un sequel realist care coboară cu picioarele pe pământ și se confruntă cu prezentul înfricoșător al oamenilor care își arogă puterea de a hotări cine are dreptul de a trăi și cine nu.

    Regia: Chris Carter
    35 0
    5.9
  • Fido (2006)

    Un zombi pentru fiecare

    Cel mai bun prieten al lui Timmy Robinson este un zombie aflat in putrefactie, pe nume Fido. Cand Fido il mananca pe vecinul de alaturi, mama si tata isi ies din fire, iar Timmy trebuie sa faca tot posibilul sa-l pastreze pe Fido in familie

    Regia: Andrew Currie
    4 0
    6.7
  • Open Season (2006)

    Năzdrăvanii din pădure

    Boog, un urs grizzly fără instincte de supraviețuire, se trezește că viața îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreț. Acesta îl convinge să își părăsească viața de vis pentru a „trăi în libertate, în mijlocul naturii".

    Regia: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi
    15 0
    6.1
  • Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)

    Garfield 2: O poveste a două pisici

    Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon, aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui.

    Regia: Tim Hill
    8 0
    5.0
  • A Series of Unfortunate Events (2004)

    Seria de evenimente nefericite ale lui Lemony Snicket

    Violet, Klaus si Sunny sunt trei copii inteligenti care primesc vestea ca parintii lor au murit. Mr. Poe incearca sa le gaseasca un tutore printre rude si ajung sa locuiasca cu maleficul Conte Olaf, care nu vrea decat sa le fure averea.

    Regia: Brad Silberling
    Oscar-uri:
    23 5
    6.8
  • Timeline (2003)

    Cronologie

    Un grup de studenti la arheologie sunt prinsi in trecut atunci cand incearca sa-l aduca inapoi pe profesorul lor disparut, in urma unor experimente cu masina timpului. Grupul lor trebuie sa supravietuiasca duritatii secolului al XIV-lea.

    Regia: Richard Donner
    32 3
    5.6
  • The Last Samurai (2003)

    Ultimul samurai

    Veteranul de război Căpitanul Woodrow Algren este angajat de Împăratul Japoniei pentru a eradica ultimii samurai din țară. Dar acesta este capturat de samurai și astfel descoperă traditiile lor si codul onoarei.

    Regia: Edward Zwick
    79 0
    7.8
  • Who Is Cletis Tout? (2001)

    Cine este Cletis Tout?

    În 1977 Micah furã diamante în valoare de 4,5 milioane de dolari pe care le îngroapã împreunã cu fiica lui, Tess. Dupã moartea lui Micah, Finch, fostul sau coleg de celula si Tess trebuie sã colaboreze pentru a intra în posesia diamantelor.

    Regia: Chris Ver Wiel
    3 0
    6.3