Filmele și serialele cu Billy Crudup

 • Billy Crudup

  Billy Crudup

  55 de ani
  Data nașterii: 08.07.1968
  Locul nașterii: Manhasset, New York, USA
 • Where'd You Go, Bernadette (2019)

  Unde ai dispărut, Bernadette?

  După ce mama ei, Bernadette Fox, o femeie deosebit de nevrotică, dispare fără urmă, Bee, fiica de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.

  Regia: Richard Linklater
  5 1
  6.5
 • Scenariul: Jay Carson, Kerry Ehrin
  110 3
  8.2
 • After the Wedding (2019)

  După nuntă

  Un manager al unui orfelinat din Kolkata călătorește la New York pentru a întâlni un binefăcător.

  Regia: Bart Freundlich
  19 1
  6.3
 • Gypsy (2017)

  Scenariul: Lisa Rubin
  29 3
  6.7
 • Alien: Covenant (2017)

  Alien: Pactul

  Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

  Regia: Ridley Scott
  407 64
  6.4
 • 20th Century Women (2016)

  Femeile secolului XX

  O poveste a trei femei, plasată pe finalul anilor '70, care explorează dragostea și libertatea în sudul Californiei.

  Regia: Mike Mills
  14 4
  7.3
 • Jackie (2016)

  "Jackie" urmărește povestea Primei Doamne a SUA în cele patru zile de după asasinarea președintelui Kennedy. Este o perioadă pe care ea avea s-o descrie ca cea în care a pierdut "iubirea vieții sale", dar a câștigat "dragostea unei întregi națiuni".

  Regia: Pablo Larraín
  24 7
  6.7
 • The Stanford Prison Experiment (2015)

  Experimentul Stanford

  Acest film aduce pe marile ecrane experimentul prin care universitatea din Stanford dorește să urmărească comportamentul a 24 dintre participanți, în condițiile unei detenții simulate.

  Regia: Kyle Patrick Alvarez
  10 0
  6.8
 • The Longest Week (2014)

  Cea mai lungă săptămână

  Conrad, un bărbat de vârsă mijlocie, a trăit toată viața pe banii părinților săi, un cuplu bogat. Când părinții îl anunță că nu-i vor mai acorda subvenția lunară, Conrad e nevoit să se mute la bunul său prieten, Dylan Tate.

  Regia: Peter Glanz
  9 1
  5.4
 • Rudderless (2014)

  Fără cârmă

  Un tată aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale. Șocat de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, tatăl, decide să fondeze o formație.

  Regia: William H. Macy
  1 0
  7.4
 • Blood Ties (2013)

  Legături de sânge

  Chris e eliberat din închisoare după o crimă. E așteptat de fratele mai mic, Frank, care îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție. Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

  Regia: Guillaume Canet
  9 0
  6.5
 • The Watch (2012)

  Extra pază-n cartier

  Patru prieteni din liniștitele suburbii ale unui oraș american au o idee grozavă: ce-ar fi să formeze un fel de poliție comunitară? Doar că cei patru vor descoperi curând că orășelul lor a fost invadat de extratereștrii deghizați în oameni obișnuiți.

  Regia: Akiva Schaffer
  18 2
  5.7
 • Eat Pray Love (2010)

  Mănâncă, roagă-te, iubește

  Julia Roberts interpretează rolul scriitoarei Elizabeth Gilbert, iar Javier Bardem pe cel al bărbatului pe care scriitoarea îl întâlnește și de care se îndrăgostește spre finalul unei călătorii care o ajută să se redescopere.

  Regia: Ryan Murphy
  15 5
  5.8
 • Watchmen (2009)

  Cei ce veghează

  Intr-o societate alternativa, in anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumati sunt apuse. Acestia sunt acum in afara legii. Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin.

  Regia: Zack Snyder
  74 3
  7.6
 • Dedication (2007)

  O poveste de iubire

  Un autor de cărți pentru copii ce le spune cititorilor că Moș Crăciun nu există, care urăște să doarmă cu sau lângă cineva, crede că viața nu este decât un zâmbet întâmplător care se ridică din când în când deasupra interminabilei lăcomii

  Regia: Justin Theroux
  2 2
  6.6