Filmele cu Billy Green Bush

  • Billy Green Bush

    Billy Green Bush

    89 de ani
    Data nașterii: 01.01.1935
  • De data aceasta singurul care il poate opri pe Jason pentru totdeauna este ultimul descendent ramas in viata al neamului Voorhees. Acesta trebuie sa-l ucida pe Jason intainte ca asasinul sa devina invincibil.

    Regia: Adam Marcus
    13 3
    4.1
  • Conagher (1991)

    Evie Teale (Katharine Ross) se chinuie din greu sa supravietuiasca impreuna cu cei doi copii ai sai. In momentul in care il intalneste pe cowboy-ul Conn Conagher, viata lui Evie se schimba radical.

    Regia: Reynaldo Villalobos
    16 0
    7.2
  • Critters (1986)

    Monstrii

    Linistea familiei Brown este perturbata de aparitia unor extraterestrii carnivori la ferma lor din Kansas. Membrii acestei familii traiesc un cosmar si lupta pentru vietilor lor împotriva monstrilor.

    Regia: Stephen Herek
    10 0
    6.1
  • The Hitcher (1986)

    Autostopistul

    Un tanar scapat cu viata din cursa unui autostopist de-o violenta atroce realizeaza ca psihopatul de pe autostrada il incarca acum cu crime pe care nu le-a comis, viata transformandu-i-se in iad...

    Regia: Robert Harmon
    23 2
    7.2
  • The River (1985)

    Râul

    O exceptionala realizare cinematografica a povestii unei familii de fermieri, care pentru a-si apara Pamantul, are de luptat mai intai cu fortele dezlantuite ale naturii, apoi cu fortele, la fel de puternic devastatoare, ale civilizatiei......

    Regia: Mark Rydell
    12 0
    6.3
  • Tom Horn (1980)

    Fost luptator in razboi, Tom Horn primeste misiunea de a desfiinta o retea de traficanti. Dar, acuzat de o crima pe care nu a comis-o, risca sa fie condamnat la moarte.

    Regia: William Wiard
    14 1
    6.8
  • Alice Doesn't Live Here Anymore (1975)

    Alice nu mai locuieste aici

    "Este filmul care ii aduce consacrarea lui Martin Scorsese. In Alice nu mai locuieste aici, regizorul prelungeste intr-un registru poate mai putin pur, dar cu o maiestrie a tehnicii consolidata, acest joc al adevarului pe fondul unei rataciri...

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri:
    8 2
    7.3
  • Five Easy Pieces (1970)

    Cinci piese usoare

    Robert îşi lasă munca şi familia şi pleacă într-o călătorie pentru a-şi întâlni tatăl bolnav, cu care nu mai vorbise de multă vreme.

    Regia: Bob Rafelson
    16 2
    7.4