Filmele și serialele cu Blake Lively

  • Blake Lively

    Blake Lively

    36 de ani
    Data nașterii: 25.08.1987
    Locul nașterii: Tarzana, California, USA
  • The Rhythm Section (2020)

    Ritmul răzbunării

    Blake Lively este Stephanie Patrick, o femeie pornită pe urmele celor care au orchestrat un accident aviatic în urma căruia familia ei a murit.

    Regia: Reed Morano
    96 21
    5.4
  • A Simple Favor (2018)

    O simplă favoare

    Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene.

    Regia: Paul Feig
    154 21
    6.8
  • All I See Is You (2016)

    Tu ești tot ceea ce văd

    Oarbă din copilărie, frumoasa Gina depinde complet de soțul ei, James. După ce își recapătă vederea în urma unui implant, Gina începe să descopere detalii nevăzute înainte despre ei, despre căsătoria și viețile lor.

    Regia: Marc Forster
    13 4
    5.4
  • Café Society (2016)

    Acţiunea se petrece în anii ’30, la Hollywood şi are în centru un tânăr dornic să reuşească în industria cinematografică, sedus de o atrăgătoare fată ,dar şi de spiritul vremii, marcat de atmosfera vibrantă din localurile hollywoodiene.

    Regia: Woody Allen
    17 0
    6.6
  • The Shallows (2016)

    Din adâncuri

    Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    46 3
    6.3
  • The Age of Adaline (2015)

    Secretul lui Adaline

    Adaline (Blake Lively), o femeie născută la începutul secolului 20, devine nemuritoare după un accident straniu. După ani petrecuți în solitudine, ea întâlnește un bărbat pentru care și-ar putea pierde nemurirea

    Regia: Lee Toland Krieger
    86 2
    7.2
  • Savages (2012)

    Brutele

    Ben si Chon au împreună o afacere profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viaţă idilică până în ziua când cartelul mexican Baja le impune să devină parteneri.

    Regia: Oliver Stone
    27 3
    6.4
  • Hick (2011)

    După ce primește cadou de la unchiul ei un pistol Smith & Wesson de calibrul 45 cu ocazia zilei de naștere pe care o sărbătorește în mod inadecvat într-un bar, Luli întrevede posibilitatea de a scăpa de acasă și face autostopul pe marginea șoselei.

    Regia: Derick Martini
    10 0
    5.5
  • Green Lantern (2011)

    Lanterna Verde

    Dintotdeauna Universul a fost protejat de o forță superioară. Patru războinici au jurat să mențină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului și susținători ai păcii și dreptății, aceștia fac parte din armata Green Lantern.

    Regia: Martin Campbell
    80 0
    5.5
  • The Town (2010)

    Orașul

    În timp ce-și plănuiește noua spargere, un hoț încearcă să-și pună ordine în sentimentele care le are pentru un manager de bancă și să se ferească de un agent FBI care încearcă să-l prindă cu tot cu echipa lui.

    Regia: Ben Affleck
    83 2
    7.5
  • The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

    Patru prietene și încă o pereche de blugi

    Descoperindu-și puterile, temerile, talentele și capacitatea de a iubi indiferent de deciziile pe care le iau, patru tinere încep să prețuiască mai mult ca niciodată legătura pe care o împărtășesc și puterea nemăsurată a prieteniei lor.

    Regia: Sanaa Hamri
    5 0
    6.2
  • Elvis and Anabelle (2007)

    Elvis și Anabelle

    Regia: Will Geiger
    4 0
    7.1
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5
  • Accepted (2006)

    Acceptat

    Bartleby, care a fost respins de toate facultățile la care s-a înscris, decide să înființeze una fictivă pentru a-și păcăli părinții. Înșelătoria funcționează prea bine și tot mai mulți tineri încep să se înscrie la școala lui.

    Regia: Steve Pink
    6 0
    6.4
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

    Patru prietene și o pereche de blugi

    Au fost odata ca niciodata patru foarte bune prietene. Erau atat de apropiate, incat lucrul de care se temeau cel mai mult era ca intr-o buna zi vor trebui sa se desparta.

    Regia: Ken Kwapis
    15 0
    6.5