Filmele cu Blanche Baker

  • Blanche Baker

    Blanche Baker

    67 de ani
    Data nașterii: 20.12.1956
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Hypothermia (2010)

    Regia: James Felix McKenney
    0 0
    3.9
  • Taking Chance (2009)

    Ultimul drum al soldatului Chance

    Inspirat din povestea adevărată a unui marinar american care s-a oferit voluntar să escorteze rămășițele unui soldat de 19 ani ucis în Irak până într-un orășel din îndepărtata Wyoming.

    Regia: Ross Katz
    5 0
    7.4
  • Inspirat din romanul omonim al lui Jack Ketchum, The Girl Next Door prezinta povestea unei adolescente torturate de matusa ei. Vecinii descopera ce se petrece in casa de alaturi, insa nu reusesc sa raporteze cazul autoritatilor.

    Regia: Gregory Wilson
    11 1
    6.5
  • The Handmaid's Tale (1990)

    Poveste din viitor

    Kate se face vinovată de crima de a încerca să fuga din Statele Unite şi este condamnată să devină slujnică. Îndatorirea slujnicelor este aceea de a purta copiii bărbaţilor cărora le-au fost repartizate.

    Regia: Volker Schlöndorff
    14 2
    6.0
  • Raw Deal (1986)

    Misiune periculoasă

    Schwarzenegger, fost politist, locuieste acum retras din trupele FBI intr-o padure, departe de oras! El este reangajat in secret la FBI si primeste o misiune in care trebuie sa se infiltreze in banca celui mai temut mafiot si sa-l predea politiei!

    Regia: John Irvin
    34 2
    5.6
  • Sixteen Candles (1984)

    O aniversare cu bucluc

    Viata Samanthei se pare ca este pe o panta descendenta destul de serioasa si...rapida. Fata de 15 ani s-a indragostit de cel mai popular baiat din scoala. Sora ei se casatoreste si toata familia este surescitata de acest eveniment, uitand ca si ea...

    Regia: John Hughes
    13 0
    7.0
  • The Seduction of Joe Tynan (1979)

    Seducția lui Joe Tynan

    Respectabilul senator liberat Joe Tynan este propus pentru a conduce Opozitia in cadrul unei intalniri in fata Curtii Supreme de Justitie. Acest lucru inseamna sa piarda un vechi prieten, sa adere la niste principii care nu sunt ale lui, dar care...

    Regia: Jerry Schatzberg
    2 0
    6.1