Filmele cu Bobb'e J. Thompson

  • Bobb'e J. Thompson

    Bobb'e J. Thompson

    28 de ani
    Data nașterii: 28.02.1996
    Locul nașterii: Kansas City - Missouri - USA
  • Me and Earl and the Dying Girl (2015)

    Eu și Earl și fata muribundă

    Greg, un licean excentric, își propune să își petreacă ultimul an de liceu ascunzându-se în biroul profesorului de istorie și făcând parodii cam nerușinate la filmele clasice ale cinematografului,

    Regia: Alfonso Gomez-Rejon
    11 1
    7.7
  • Knucklehead (2010)

    Un uriaș cu inima mare

    Salvarea orfelinatului St. Thomas devine o adevarata batalie cand Walter, un orfan cu proportii "uriase", in mod accidental, incendiaza orfelinatul, iar scoala are nevoie disperata de bani.

    Regia: Michael W. Watkins
    0 0
    5.1
  • Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

    Stă să plouă cu chiftele

    Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirat după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    11 0
    6.9
  • Land of the Lost (2009)

    Ținutul celor pierduți

    Rick Marshall este un om de știință vizionar. El dezvoltă o tehnologie cu care este convins că poate călători în timp. Când întreaga comunitate științifică îl ia în râs, Marshall face o ultimă încercare de a dovedi că are dreptate.

    Regia: Brad Silberling
    18 0
    5.3
  • Columbus Day (2008)

    Ziua fatală

    E cea mai mare zi din viata unui hot (Val Kilmer)! El da marea lovitura si, acum ca e bogat, se imprietenste cu un pusti si vrea sa ajunga prin intermediul lui la fosta sotie si la copil.

    Regia: Charles Burmeister
    3 1
    5.2
  • Role Models (2008)

    Prieteni model

    Doi agenti de vanzari savarsesc o infractiune. Sunt arestati si, la proces, trebuie sa aleaga intre a sta dupa gratii sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program social pentru indrumarea adolescentilor cu probleme.

    Regia: David Wain
    8 2
    6.8
  • Idlewild (2006)

    Viața mea în Idlewild

    Andre Benjamin (Andre 3000) și Antwan A. Patton (Big Boi), din OutKast, joacă în această poveste uluitoare. La un club de noapte sexy, pianistul Percival (Benjamin) trăiește după regulile impuse, în timp ce Rooster (Patton), solistul strălucitor...

    Regia: Bryan Barber
    3 1
    6.2
  • My Baby's Daddy (2004)

    Copilu' lu' Tăticu'

    Lonnie, G. si Dominic sunt trei prieteni burlaci care fac parte din aceeasi gasca si care dupa ce toata viata au petrecut se trezesc brusc in momentul in care iubitele lor raman insarcinate in acelasi timp, iar ei trebuie sa se maturizeze!

    Regia: Cheryl Dunye
    3 0
    4.5