Filmele și serialele cu Bonnie Somerville

  • Bonnie Somerville

    Bonnie Somerville

    50 de ani
    Data nașterii: 24.02.1974
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Nash Bridges (2021)

    Regia: Greg Beeman
    6 0
    5.9
  • The Prince (2014)

    Prințul

    Un asasin pensionat este atras înapoi în viața pe care a lăsat-o în urmă când fiica lui este răpită. Ca să o salveze, trebuie să se lupte cu fostul său rival.

    Regia: Brian A. Miller
    21 1
    4.6
  • Fire with Fire (2012)

    Luptând cu focul

    Fire with Fire este o dramă în care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crimă comisă de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) îl prinde, dar Jeremy este amenințat de către Hagan.

    Regia: David Barrett
    18 0
    5.6
  • 7 Below (2012)

    Un baiat pe nume Sean si-a ucis cu brutalitate mama, tata, mătușa și două surori mai mici. Peste fix 100 de ani, in urma unui accident de autobuz, un grup de persoane sunt blocate in aceeasi casa. Jack, misterioasa gazda, insistă ca grupul sa ramana

    Regia: Kevin Carraway
    2 0
    3.1
  • The Search for Santa Paws (2010)

    Căutarea lui Moș Lăbuțe

    Prequel la filmul de familie "Santa Buddies", "The Search for Santa Paws" prezinta motivele pentru care intre Santa Claus si Santa Paws s-a legat ulterior o prietenie atat de frumoasa si de stransa.

    Regia: Robert Vince
    3 0
    5.3
  • Labor Pains (2009)

    Munca-i un travaliu

    Thea, secretară într-o editură, încearcă din răsputeri să-l evite pe şeful ei cam tâmpit şi tiranic, Jerry. Când acesta o aude glumind pe seama lui, soarta fetei pare pecetluita, dar Thea scapă de concediere minţind că e însărcinată!

    Regia: Lara Shapiro
    4 0
    4.8
  • The Ugly Truth (2009)

    Adevărul gol-goluț

    Frumoasa Abby (Katherine Heigl), producătoarea unui show de televiziune axat pe disecarea relațiilor de cuplu, e forțată de către superiorii ei să-l angajeze la emisiune pe carismaticul Mike (Gerard Butler). Abby va învăța lucruri noi despre seducție

    Regia: Robert Luketic
    51 2
    6.4
  • Cashmere Mafia (2008)

    Mafia pe tocuri

    Scenariul: Kevin Wade
    0 0
    6.5
  • Without a Paddle (2004)

    Fără o vâslă

    Seth Green, Matthew Lillard si Dax Shepard joacã în aceastã comedie fantasticã rolurile unor prieteni din copilãrie, ale cãror vieti au luat-o pe cãi diferite, dar care trebuie reunite ca urmare a mortii neasteptate a celui de-al patrulea dintre ei.

    Regia: Steven Brill
    6 2
    5.8