Filmele cu Brad Sullivan

  • Brad Sullivan

    Brad Sullivan

    Data nașterii: 18.11.1931
    Decedat: 31.12.2008 (77 de ani)
  • The Fantasticks (2000)

    Fantasticii

    Matt și Louisa se iubesc, deși părinții par să se opună Pentru a le pune dragostea la încercare, aceștia cer ajutorul unor artiști de circ ambulant. Inventând un labirint spectaculos, artiștii îi supun pe tineri la probe din ce în ce mai grele.

    Regia: Michael Ritchie
    1 0
    5.6
  • Bushwhacked (1995)

    Pădurea nebunilor

    Max este comis voiajor. În timp ce livrează un colet, află că cel care îl angajase era implicat în niște activități ilegale și acum este mort. Max se teme acum că poliția va crede că el este criminalul, așa că se ascunde pentru a-și salva viața.

    Regia: Greg Beeman
    5 0
    5.6
  • Canadian Bacon (1995)

    Războiul lui Boomer

    Preşedintele Statelor Unite vrea să îşi crească popularitatea, aşa că este o ţintă uşoară pentru cei din jurul său, care vor să îl convingă să înceapă un război împotriva Canadei. Însă ca de obicei socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

    Regia: Michael Moore
    11 0
    5.9
  • True Colors (1991)

    Culorile adevărate

    Peter și Tim incearcă să-și croiască drumul spre o carieră politică. Valorile lor sunt diferite. Tim e decis să intre în justiție, în timp ce Peter e dispus să facă orice pentru a deveni un broker cu putere politică, chiar să încalce regulile.

    Regia: Herbert Ross
    1 1
    6.3
  • The Prince of Tides (1991)

    Prințul mareelor

    Contemplarea dramelor de familie il apropie pe Tom de psihiatra surorii sale si fiecare incearca sa-l ajute pe celalalt sa gaseasca drumul catre o viata reala, eliberata de povara unui trecut dureros.

    Regia: Barbra Streisand
    14 0
    6.8
  • The Untouchables (1987)

    Incoruptibilii

    Regizat de Brian de Palma, filmul este o capodopera ce trebuie vazuta – o realizare glorioasa, teribila, imensa, o descriere a sefilor mafioti care conduceau orasul Chicago in perioada prohibitiei si a oamenilor legii ce au jurat sa-i prinda.

    Regia: Brian De Palma
    Oscar-uri:
    69 3
    7.8