Filmele cu Bradley Gregg

  • Bradley Gregg

    Bradley Gregg

    57 de ani
    Data nașterii: 08.11.1966
    Locul nașterii: Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Welcome to Acapulco (2019)

    Bun venit la Acapulco!

    Matt Booth, creator de jocuri video, se pregăteşte să-şi lanseze un nou proiect la Video Game Awards, în New Mexico. La aeroport se întâlneşte cu un prieten, bea mai mult decât e cazul şi, câteva ore mai târziu, se trezeşte în... Mexic.

    Regia: Guillermo Iván
    15 2
    4.2
  • Fire in the Sky (1993)

    Focul din cer

    Bazându-se pe fapte reale, acest film reconstituie evenimentele ciudate petrecute pe 5 noiembrie 1975 într-un oraș din Arizona de Nord. Travis Walton lucrează ca pădurar în orașul alăturat. Într-o zi, când se întorceau acasă, el și colegii lui,...

    Regia: Rob Lieberman
    12 0
    6.5
  • Madhouse (1990)

    Casa de nebuni

    Vila luxurioasă a lui Mark și a lui Jessie Bannister, un cuplu vesel, este suprasolicitată de o grămadă de musafiri neinvitați care răstoarnă casa cu susul în jos.

    Regia: Tom Ropelewski
    2 0
    5.4
  • Class of 1999 (1990)

    Promoția 1999

    Anul 1999. Şcolile au devenit adevărate zone de război. Pentru a ţine situaţia sub control, în instituţiile de învăţământ este introdus un tip special de profesori - profesorii roboţi. Aceştia sunt introduşi în secret în şcolile unde au loc...

    Regia: Mark L. Lester
    14 0
    5.9
  • A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)

    Coșmar pe strada Ulmilor: Războinicii din vis

    Nancy Thompson este acum adult si, mai mult, psihiatru specializat in terapia viselor. Ea se intalneste cu un grup de copii care au fost vizitati in cosmarurile lor de Freddy Krueger, acelasi demon care i-a bantuit visele in copilarie.

    Regia: Chuck Russell
    17 0
    6.6
  • Stand by Me (1986)

    Prietenie

    Inspirat de nuvela lui Stephen King, The Body, filmul lui Rob Reiner, e un clasic, o dezarmant de tandra poveste, subtila si sublima, a patru copii care pleaca intr-o calatorie ce-i va maturiza prematur.

    Regia: Rob Reiner
    36 4
    8.1
  • Explorers (1985)

    Exploratorii

    Trei tineri vizionari, curiosi si dornici de aventurã, îsi transformã visele într-o incitantã realitate în Exploratorii, un film de actiune, care combinã umorul fin, candoarea si fantezia cu neasteptate întorsãturi de situatie.

    Regia: Joe Dante
    2 2
    6.4