Filmele și serialele cu Bree Turner

  • Bree Turner

    Bree Turner

    47 de ani
    Data nașterii: 10.03.1977
    Locul nașterii: Palo Alto, California, USA
  • "Grimm" Last Fight (2014)

    The Last Fight

    0 0
    8.3
  • Smashed (2012)

    Prin aburii alcoolului

    Kate și Charlie Hannah sunt doi soți care sunt ținuți împreună de dragostea lor... pentru băutură. Atunci când ea decide că vrea să renunțe la alcool, relația celor doi e pusă la grea încercare. Vor rezista ei fără ceea ce îi unește cel mai strâns?

    Regia: James Ponsoldt
    3 0
    6.7
  • Take Me Home (2011)

    Du-mă acasă!

    Dupa ce Thom devine in mod ilegal soferul unui taxi in New York, Claire il angajeaza sa o duca pana in California, dupa ce tatal ei a suferit un infarct.

    Regia: Sam Jaeger
    1 0
    6.8
  • Grimm (2011)

    Serialul are ca baza binecunoscutele povesti ale fratilor Grimm si il are in prim plan pe detectivul din Portland Nick Burkhardt (David Giuntoli), care a vazut pana acum niste scene terifiante ale crimelor, dar nimic nu-l pregateste pentru...

    Scenariul: Jim Kouf, Stephen Carpenter, David Greenwalt
    274 4
    7.9
  • The Ugly Truth (2009)

    Adevărul gol-goluț

    Frumoasa Abby (Katherine Heigl), producătoarea unui show de televiziune axat pe disecarea relațiilor de cuplu, e forțată de către superiorii ei să-l angajeze la emisiune pe carismaticul Mike (Gerard Butler). Abby va învăța lucruri noi despre seducție

    Regia: Robert Luketic
    51 2
    6.4
  • Firehouse Dog (2007)

    Cățelul pompier

    Rexxx se pierde de stapanul sau si ajunge mascota unei invechite statii de pompieri. Aici ajuta un pusti de 12 ani si pe tatal sau, un pompier, sa transforme statia intr-una dintre cele mai moderne din oras.

    Regia: Todd Holland
    0 0
    5.5
  • Jekyll + Hyde (2006)

    Fiecare dintre noi ascunde un monstru undeva adanc in sine...

    Regia: Nick Stillwell
    0 0
    4.2
  • Just My Luck (2006)

    Doar norocul meu

    Frumoasa newyorkeză Ashley e privită de mulți ca fiind extrem de norocoasă. După o întâlnire întâmplătoare și un sărut aparent nevinovat cu un tânăr nu la fel de norocos, Ashley realizează brusc că a făcut schimb de noroc cu simpaticul Jake Hardin.

    Regia: Donald Petrie
    23 2
    5.4
  • Masters of Horror (2005)

    Creatura

    Showtime i-a adunat la un loc pe unii dintre cei mai importanţi regizori şi scenarişti de film horror pentru a realiza această antologică serie "Masters of Horror". Pentru prima dată, cele mai sonore nume ale acestui gen şi-au unit forţele într-un...

    Scenariul: Mick Garris
    5 0
    7.4
  • Bring It on: Again (2004)

    Majoretele

    Este pura euforie cand intra in scena noile majorete din concursul echipelor de animatoare! O echipa de majorete aflata in plina ascensiune alimenteaza farmecul acestei excelente comedii.

    Regia: Damon Santostefano
    2 0
    4.4